La un an de la naşterea copilului său, Anna Lesko vorbeşte despre familia ei

31 martie, 2015
Fiul Annei Lesko a împlinit primul an de viaţă  jpeg

De când a devenit mamă, artista basarabeancă se simte o femeie împlinită, relaţia ei cu tatăl micuţului său fiind una completă şi mult mai frumoasă. Uite ce spune despre căsătorie.

De când a devenit mamă, artista basarabeancă se simte o femeie împlinită, relaţia ei cu tatăl micuţului său fiind una completă şi mult mai frumoasă. Uite ce spune despre căsătorie.

„Anul trecut, pe 29 martie, s-a născut Adam! Astăzi împlineşte 1 an fericit şi voinic. Sunt copleşită de emoţie, credeţi-mă încă nu îmi vine să cred ce dar am de la Dumnezeu! Să vă trăiască copiii! La mulţi aniii, Adam!“, a scris tânăra mămică ieri pe contul ieri de socializare.

image

„Ca mămică, sunt cea mai fericită, sunt cea mai împlinită! Doamne, lucrurile s-au conturat atât de bine o dată cu Adam! (...) Când vine un prichindel în viaţa ta, parcă e un magician! Sincer!“, a spus artista în emisiunea lui Liviu Vârciu, „Star News“, de la Antena 1.

„Cred că mâine-poimâine o să meargă, pentru că deja stă foarte bine în picioare şi se ridică şi stă aşa! E minunat să fii mamă, jur! Mă bucur tare mult că a venit Adam pe lume, pentru că relaţia dintre mine şi Adrian a devenit complet diferită! Acum suntem părinţi, stăm în pat şi ne uităm unul la celălalt şi spunem: «Uite, măi, chestia asta mică şi frumoasă stă între noi! Visai, acum un an sau acum ceva timp să se întâmple chestia asta?». Şi respectul este mult mai mare şi tot ceea ce facem este mult mai frumos! Şi înainte a fost frumos, dar înainte erai îndrăgostit, acum iubeşti!“, a dezvăluit Anna la Antena 1.

Cu toate acestea, cei doi părinţi trebuie să fie atenţi de pe-acum la educaţia celui mic. „Am avut un pact: «Dacă tati spune nu, mami spune nu!». Dar mi-e foarte greu să-l păcălesc pe Adam, jur! Doamne, când i se umplu ochişorii ăia de lacrimi şi cum se uită... Adrian spune «nu», pentru că mai pune mânuţa unde nu trebuie şi poate să se rănească sau ceva! Şi imediat- la mine se uită! Şi cu guriţa aia, aşa! Acum are trei dinţişori: doi jos şi unul sus! Nu pot să îl refuz! Când o să fie şi mai mare, o să fie şi mai greu pentru că amândoi trebuie să ţinem la decizia aceea“, spune vedeta.

Întrebată, cu câteva zile înainte, dacă şi-ar mai dori şi alţi copii, Anna a răspuns, pentru Antena Stars, că: „Ne dorim foarte mult al doilea copil. Acum e dificil, pentru că nici nu avem bonă. Adam e micuţ ne ocupăm personal de el şi aştept să mă înţeleg mai bine cu el, ca să fie puţin mai uşor pe mai departe, pentru că la al doilea copil se complică mai mult treaba“, a mărturisit cântăreaţa, care mai apelează la ajutorul surorii sale, atunci când e plecată la concerte.

image

Cât despre o eventuală căsătorie, cântăreaţa a spus că: „Actul acela, semnat, este atât de neimportant pentru mine şi pentru el, încât nu ne poate umbri relaţia şi nici nu o poate pune sub o lumină favorabilă! Probabil, va trebui, într-o bună zi, formal să facem chestiile astea, pentru că astea sunt regulile!“, a explicat vedeta.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg