La un an de la nuntă, Cameron Diaz dezvăluie cum s-au petrecut lucrurile

7 aprilie, 2016
Benji Cameron1  a jpeg

Nici paparazzi n-au reuşit să afle când şi cum se va căsători Cameron Diaz. Singurele informaţii pe care le avem clare despre acest eveniment, care a avut loc la începutul anului 2015, sunt nişte frânturi din interviul recent pe care celebra actriţa i l-a dat lui Andy Cohen.

În ianuarie au sărbătorit primul an de mariaj

Primul lucru pe care l-a lămurit actriţa a fost cel legat de faptul că a decis să se căsătorească cu Benji, deşi, iniţial, declarase că nu crede în instituţia căsătoriei. ”Pur şi simplu am ştiut că ne vom căsători”, este ceea ce a declarat joviala actriţă.

Cameron a mai dezvăluit şi că s-au căsătorit civil în living room, în faţa prietenilor lor apropiaţi. Petrecerea de după nuntă a avut loc în spatele casei, pe terenul de tennis. ”Am avut o mică petrecere în spatele curţii noastre, pe terenul de tennis.”, a povestit Cameron.

Actriţa de 43 de ani a relatat şi cum ea şi soţul ei s-au cunoscut, dezvăluind că Nicole Richie, cumnata lui Benji, le-a făcut cunoştinţă, şi că a fost dragoste la prima vedere: ”Primul lucru pe care l-am spus atunci când l-am întâlnit pe cel care avea să-mi fie soţ a fost ”este sexy”. Cum de nu mi-am dat seama până acum?”.

În încheierea interviului, Cameron a dezvăluit că este îndrăgostită nebuneşte de soţul ei şi că nimeni din jur nu mai contează? ”Nimeni nu se compară cu el. (...) Lângă el mi-am dat seama ce-nseamnă iubirea adevărastă. Este persoana potrivită pentru a-ţi construi o viaţă alături.”

Amintim că Benji şi Cameron s-au căsătorit în ianuarie 2015, după doar câteva luni de relaţie.Recente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG