Lacrimi pentru Cornelia Catanga. Artista ar fi împlinit azi 64 de ani. Mesajul plin de durere al soţului

9 martie, 2022
3 catanga1 jpg jpeg

Cornela Catanga ar fi împlinit azi 64 de ani. Chiar dacă a trecut un an de la dispariţia sa, cei dragi sunt de neconsolat.

“Scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi. Mă gândesc tot timpul, atât eu, cât şi Alexandru, la Cornelia. Astăzi, 9 Martie, împlinea 64 de ani. Nici acum după un an de zile, nu ne putem reveni. Ne culcăm şi ne sculăm cu ea în gând. Nimeni nu ştie ce se petrece în sufletul nostru. Nu doresc la nimeni să aibă această mare durere în suflet, aşa cum o avem noi… lipsa Corneliei o simţim în permanenţă,  ducem o luptă şi eu şi copilul meu să mergem mai departe şi să nu ne mai gândim în permanenţă la ea… dar ne este imposibil.

Suferim enorm, că mulţi ne-au uitat , mă refer la prietenii cu care am mâncat o pâine împreună şi, bineînţeles, la familia noastră! Dar asta este viaţa , nu doresc nimănui rău. Dar roată se învârte…..Mă uit la aceste poze şi îmi vine să urlu ca un nebun, gândindu-mă ce femeie frumoasă am avut lângă mine! Nu vreau să credeţi că o laud,  dar Cornelia a fost o mare artisă, care şi-a înscris numele în nemurire . Sunt convins că numele ei va rămâne în istoria muzicii lăutăreşti, alături de cele mai mari personalităţi. Ar trebui să nu confundăm noţiunile, între ce înseamnă popularitate şi celebritate…. sper că înţelegeţi ceea ce spun”, mărturiseşte Aurel Pădureanu.

Dragostea dintre cei doi artişti a fost una nepieritoare. Când s-au cunoscut, Aurel era căsătorit şi avea doi copii, iar ea visa să trăiască o dragoste ca-n poveşti şi să aibă o carieră de succes.  Aveau sentimente puternice, dar artista nu se vedea jucând rolul de amantă, iar Pădureanu nu se putea despărţi de familia pe care o construise cu Petruţa, aşa că au ales să stea departe unul de celălat. A suferit, nu îşi dorea să îl piardă, dar totul părea să le fie potrivnic. Soarta a făcut însă să devină protagonista unei alte tragedii: şi-a pierdut mama. Aurel Pădureanu i-a simţit atunci suferinţa şi a revenit în braţele ei. Au trecut prin multe, dar au depăşit totul mână în mână.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg