Lactalis Nutrition lansează în România laptele Celia pentru sugari

22 septembrie, 2014

Grupul francez Lactalis, numarul 1 mondial în producţia de lapte şi produse lactate, prezent în peste 140 de ţări cu produsele şi mărcile sale premium, lansează în România laptele Celia pentru sugari. Francezii activează de mai bine de 110 ani în domeniul nutriţiei pentru sugari, având în portofoliu produse realizate exclusiv în

Grupul francez Lactalis, numarul 1 mondial în producţia de lapte şi produse lactate, prezent în peste 140 de ţări cu produsele şi mărcile sale premium, lansează în România laptele Celia pentru sugari. Francezii activează de mai bine de 110 ani în domeniul nutriţiei pentru sugari, având în portofoliu produse realizate exclusiv în Franţa, beneficiind de inovaţii de ultimă oră şi de cele mai noi tehnologii din domeniu, dar mai ales de implicarea activă a specialiştilor în pediatrie şi nutriţie infantilă.

Produsele Lactalis Nutrition pentru sugari sunt vândute în peste 50 de ţări din toata lumea, sub diferite denumiri si branduri: Picot (de peste 110 ani in farmaciile din Franta), Sanutri, Puleva, Eveil, Milumel in Franta, Prima Crescita Parmalat. Aceleaşi produse, cu aceleaşi ingrediente premium în compoziţie şi cu aceleaşi inovaţii de ultima oră lansate în Franţa, au fost aduse acum şi în România, sub brandul Celia.

Celia este brandul internaţional al grupului şi reprezintă un omagiu adus soţiei fondatorului liniei de produse pentru sugari, care se numea Alice. Anagrama Celia este şi o trimitere la originea latină a cuvântului Celest sau DIVIN, ce surprinde perfect fericirea mamei care îşi hrăneste copilul.

Ce aduce Celia NOU în piaţa laptelui pentru sugari?

INOVAŢIILE LACTALIS NUTRITION

Celia aduce doua inovatii de ultimă oră în domeniul laptelui pentru sugari: Prolacta, un complex unic de proteine şi L. Fermentum, singurul probiotic prezent în mod natural în laptele matern, cu protectie activă şi beneficii clinice dovedite.

PROLACTA

Prolacta este un complex unic şi inovator de proteine, extrase direct din lapte, nu din zerul rezultat în urma fabricării brânzeturilor, ceea ce conferă puritate proteinei şi o valoare biologică foarte înaltă, responsabilă pentru o asimilare mai bună de către bebeluş, sprijin în dezvoltarea cerebrală şi reglarea tuturor funcţiilor cognitive prin nivelul înalt de Triptofan, asemănător laptelui matern. Triptofanul este un precursor al serotoninei, care reglează saţietatea, starea de bine, plânsul, somnul fiziologic.

Prin calitatea şi valoarea biologică înaltă a proteinei, este posibilă reducerea cantităţii de proteină din lapte, astfel încat, rinichii şi sistemul digestiv al bebelusului să nu fie suprasolicitate. O cantitate prea mare de proteină poate duce la obezitate. Laptele de vacă, de exemplu, conţine de două sau trei ori mai multa proteină decât laptele matern sau laptele formulâ, motiv pentru care nu este recomandată întroducerea lui în alimentaţia copilului în primii 3 ani de viaţă.

Prolacta este un complex de proteine obtinut printr-un proces unic patentat, doar laptele Celia având în compoziţie acest complex inovativ.

L. FERMENTUM

L. Fermentum CECT 5716 este unicul probiotic prezent în mod natural în laptele matern, cu protecţie activă şi beneficii clinice dovedite. Acest probiotic reprezintă revelaţia cercetărilor *** de la inceputul anilor 2000 şi reprezintă o descoperire spectaculoasă, pe fondul eforturilor producătorilor de lapte de a se apropia cât mai mult de compoziţia laptelui matern şi de a asigura sugarului o protectie sigură şi eficientă.

Laptele Celia reuneste în compoziţia sa, pe langă o serie de ingrediente valoroase ca acizii graşi ARA, DHA, nucleotide, Prolacta, vitamine, minerale, şi acest probiotic ce se găseşte în mod natural în laptele matern – Lactobacillus fermentum. L. Fermentum stimulează mecanismele naturale de protecţie, ajutând organismul sugarului să îşi dezvolte imunitatea în primele luni de viaţă, când incidenţa infecţiilor gastro-intestinale si respiratorii este foarte ridicată.

Cele două inovatii de ultima oră sunt reunite în compoziţia laptelui pentru sugari Celia Expert.

Celia Expert cu Prolacta şi L Fermentum = protecţia cea mai apropiată de laptele matern.

Celia sustine alaptarea exclusiva pana la sase luni si continuarea alaptarii dupa aceasta varsta, in paralel cu introducerea alimentatiei diversificate.

Gama de lapte Celia în România conţine:

1. Gama Expert 1, 2, 3– gama premium, reunind toate ingredientele de ultimâ oră: Prolacta, L.Fermentum, ARA si DHA, nucleotide, vitamine şi minerale;

2. Formulele hipoalergenice HA1 si HApentru bebeluşii cu risc de alergii;

3. Formulă fără lactoză pentru bebeluşii cu intoleranţă la lactoză sau în cazuri de diaree severă;

4. Celia DIGEX, cu rezultate dovedite clinic in reducerea colicilor, gazelor şi balonării şi eliminarea integrală a problemei constipaţiei;

5. Celia mama– un preparat din lapte dedicat mămicilor care alăptează şi femeilor însarcinate, cu adaos de acid folic, minerale şi vitamine atent dozate pentru a asigura mamei şi copilului tot necesarul pe durata sarcinii şi în timpul alăptării.Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg