Lady Gaga a făcut spectacol pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția

5 septembrie, 2024

Artista s-a afișat în premieră cu logodnicul, Michael Polansky, pe red carpet.

Michael Polansky va deveni în curând soțul ei. FOTO: Getty Images
Michael Polansky va deveni în curând soțul ei. FOTO: Getty Images

Lady Gaga a sosit în Lagună, făcându-și intrarea en fanfare. Artista în vârstă de 38 de ani a pășit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2024 pe 4 septembrie pentru premiera filmului „Joker: Folie à Deux”, în care o interpretează pe Harley Quinn.

La evenimentul din cadrul Festivalului de Film de la Veneția, unde s-a reîntâlnit cu colegul ei, Joaquin Phoenix, și cu regizorul filmului, Todd Phillips, Lady Gaga l-a adus în premieră și pe logodnicul ei, Michael Polansky.

Oricum, apariția sa a fost un întreg spectacol, Lady Gaga alegând pentru această ocazie să poarte o rochie neagră amplă, cu un decolteu adânc și alură gotică. Însă „vedeta” ținutei sale a fost acel coif din dantelă strălucitoare realizat de Philip Treacy - designerul care pune la dispoziție Familiei Regale britanice acele fabuloase pălării.

Piesa de dantelă îi acoperea ochii lui Gaga și se ridica în două puncte deasupra capului asemeni costumului pe care-l avea Angelina Jolie în „Maleficent”. Totodată, cântăreața a folosit drept accesorii câteva bijuterii Tiffany & Co. și cizmele sale cu platformă, care au ieșit la iveală de sub rochie atunci când și-a ridicat fusta pe covorul roșu.

În continuarea filmului „Joker” din 2019, Lady Gaga preia rolul lui Harley, care a fost interpretat de numeroase alte actrițe (deși în cea mai mare parte doar în voce), inclusiv Margot Robbie, Mia Sara, Kaley Cuoco și multe altele. Cântăreața hitului „Bad Romance”, însă, își asumă o partitură originală și flamboaiantă în sequel-ul „Joker: Folie à Deux Harley Quinn”.

Versiunea mea de Harley este doar a mea și foarte autentică pentru acest film și aceste personaje”, a declarat ea pentru Access Hollywood pe covorul roșu al proiecției și petrecerii de dans Gaga Chromatica Ball, pe 23 mai. „Cred că este, într-adevăr, ceva ce ar trebui experimentat în teatru.”

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg