Lady Gaga a revenit la vechile obiceiuri. Abia se ţinea pe picioare în seara premiilor AMA

21 noiembrie, 2017
lady gaga 2 png

Lady Gaga a fost întotdeauna o femeie extravagantă şi aşa s-a şi lansat, putând ţinute controversate, pantofi hidoşi, accesorii cu ajutorul cărora ieşea în evidenţă, coafuri şi machiaje extravagante. În ultima vreme, cântăreaţa a fost ceva mai rezervată în privinţa ţinutelor alese pentru covorul roşu, dar prezenţa sa virtuală de la premiile muzicale AMA a fost una care i-a şocat pe fani.

image

Lady Gaga nu face lucrurile pe jumătate, aşa că a reuşit să îşi facă simţită prezenţa la show-ul de duminică seara, chiar şi în mod virtual. În timp ce toată lumea păşea pe covorul roşu din Los Angeles, Gaga se pregătea pentru show-ul său din Washington DC, la mii de kilometri distanţă. Aşa că artista s-a fotografiat pe covorul roşu la un panou improvizat în culisele show-ului său din Washington. O mulţime de fani au fost înşelaţi de iluzia că Gaga era la premiile AMA, mai ales după ce cântăreaţa şi-a pus fotografii pe contul de Instagram cu panoul evenimentului în spate. Şi mai tare însă i-au uimit filmuleţele sale de pe Insta Stories în care defila într-o pereche de pantofi cu toc imens, din cauza cărora abia se ţinea pe picioare.

image

Pe lângă asta, a fost extrem de sexy într-o rochie neagră, foarte mulată şi scurtă. Ţinuta a fost cu atât mai atrăgătoare cu cât a lăsat la vedere sânii într-un decolteu generos, dar şi spatele acoperit doar de câteva bretele. Dacă ţinuta i-a venit ca turnată, fanii au rămas cu gura căscată când au văzut ce încălţăminte a purtat artista lor favorită. Diva de 31 de ani parcă s-a întors în trecut cu aceşti pantofi hidoşi, model pe care îl purta la debutul său în lumea muzicii.

image

S-a chinuit să-şi menţină echilibrul pe pantofii cu toc imens, care depăşeau 20 de cm în înălţime, model care nu a avantajat-o, făcându-i picioarele să pară mai scurte.

  

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko