Lady Gaga a vorbit despre Amy Winehouse

28 iulie, 2011

Într-o emisiune radiofonică, vedeta nu a pierdut ocazia de-a atinge tristul subiect al morţii artistei soul, cu o declaraţie poetică, în stilul său.

Într-o emisiune radiofonică, vedeta nu a pierdut ocazia de-a atinge tristul subiect al morţii artistei soul, cu o declaraţie poetică, în stilul său.

„E o lecţie pentru întreaga lume. Nu ucideţi superstarul, aveţi grijă de sufletul ei”, a spus Gaga, care a adăugat că n-a cunoscut-o personal pe Amy Winehouse. În schimb, îi plăcea „foarte mult” de ea şi a dezvăluit că, înainte de-a deveni faimoasă, era adesea confundată cu interpreta hitul „Rehab”. „Eu eram nimeni când a apărut ea pe scena muzicală. Iar când ieşeam pe stradă, oamenii strigau la mine: «Amy!». Îmi mai amintesc că simţeam că nu sunt singură, pentru că şi ea era atât de diferită”. Comentariile ei au fost făcute la un post american de radio, anunţă Daily Mail. În plus, Gaga a ţinut să-i aducă un omagiu lui Amy şi pe contul ei de Twitter, postând mesajul: „Amy a schimbat pentru totdeauna muzica pop. Îmi amintesc că, datorită ei, am ştiu că există speranţă şi nu m-am mai simţit singură. A respirat jazz, a respirat blues”.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg