Lady Gaga i-a înapoiat fostului iubit, Taylor Kinney, inelul de logodnă

16 februarie, 2017
lady gaga jpeg

Se pare că Lady Gaga a renunţat la inelul de logodnică dăruit de fostul iubit, Taylor Kinney, chiar înainte de a se afişa cu noul bărbat din viaţa sa, Christian Carino.

Lady Gaga şi Taylor Kinney

Gaga şi starul din "Chicago Fire", Kinney şi-au încheiat relaţia în luna iulie a anului trecut, după 5 ani împreună. Dar abia de curând cântăreaţa a decis să-i înapoieze fostului inelul de logodnă. Potrivit publicaţiilor de peste Ocean, starul pop de 30 de ani a păstrat inelul cu diamant în formă de inimioară în speranţa unei eventuale împăcări, însă acum n-a mai avut de ales. Gaga i-a dat înapoi inelul marca  Lorraine Schwartz, acum că a trecut peste şi are un nou pretendent.

"Ea i-a dat  înapoi lui Taylor inelul de logodnă la scurt timp după sărbători. A fost incredibil de tristă că a trebuit să renunţe la el." a declarat o sursă din apropierea artistei.

Lady Gaga şi Taylor Kinney

În luna iulie, Gaga declara pe Instagram că ea şi iubitul său Taylor s-au despărţit. "Taylor şi cu mine am crezut întotdeauna că suntem suflete pereche. La fel ca toate cuplurile, avem suişuri şi coborâşuri, şi am decis să luăm o pauză." Ce doi foşti se logodiseră chiar de Ziua Îndrăgostiţilor în 2015, atunci când actorul i-a oferit inelul la restaurantul familiei cântăreţei din Manhattan.

Mai nou, se pare că Gaga a trecut peste despărţire şi începe o nouă idilă. În timpul Super Bowl 2017, unde artista a performat pe timpul pauzei meciului de fotbal american, ea a fost surprinsă făcând un selfie cu un nou bărbat care o ţinea de talie şi o săruta pe obraz. Bărbatul în cauza este un agent de talente de 48 de ani pe nume Christian Carino. El şi artista ar fi mai mult decât simpli prieteni.

image

Cei doi au fost văzuţi făcând gesturi tandre la un concert Kings of Leon, iar el a însoţit-o pe Gaga şi la show-ul de modă Tommy X Gigi în Veneţia. Cea mai recentă apariţie împreună a fost la petrecerea de după premiile Grammy.

Foto: Arhiva siteRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}