Lady Gaga îşi doreşte alt look

15 martie, 2010

Prietenii cântăreţei îşi fac mari griji pentru sănătatea ei, deoarece a slăbit foarte mult în ultimele luni, ajungând la măsura zero. Excentrica vedetă şi-a angajat un antrenor personal care să o ajute să fie în formă pentru turneul mondial Monster Ball, pe care l-a început în februarie. Astfel, ea a slăbit foarte mult, ceea ce i-a îngrijorat peste măsură pe cei care o îndrăgesc.

Prietenii cântăreţei îşi fac mari griji pentru sănătatea ei, deoarece a slăbit foarte mult în ultimele luni, ajungând la măsura zero.

Excentrica vedetă şi-a angajat un antrenor personal care să o ajute să fie în formă pentru turneul mondial Monster Ball, pe care l-a început în februarie. Astfel, ea a slăbit foarte mult, ceea ce i-a îngrijorat peste măsură pe cei care o îndrăgesc: "Ea era deja filiformă, dar acum arată îngrijorător de slabă! Mănâncă chiar mai puţin decât mânca înainte, când oricum nu se îndopa deloc". Chiar Lady GaGa şi-a şocat fanii anul acesta când a mărturisit: "Totul ţine de înfometare! Vedetele pop n-au încotro, pur şi simplu se abţin cât pot de la mâncare." Faptul că a pierdut atât de mult în greutate îi poate afecta nu numai sănătatea, ci şi psihicul, se pare.

Mai nou îi sare ţandăra din orice şi are perioade de depresie, se plâng apropiaţii ei. Iar motivul pentru care a început un regim atât de drastic este pentru că se teme că oamenii se vor sătura curând de imaginea ei. "GaGa e timidă şi se ascunde după costumele ei extravagante de scenă, care-i acoperă, de asemenea, şi defectele fizice", continuă amicul cântăreţei. "Este perfecţionistă, ce-i poţi face?! Vrea să se arate lumii sexy şi îndrăzneaţă." Să sperăm doar că nu va merge atât de departe încât să ne şocheze prea tare cu cine-ştie-ce complicaţii medicale cauzate de înfometare!¬Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}