Lady Gaga, primele declaraţii despre relaţia cu Bradley Cooper! Ce a spus despre momentul pasional de la Premiile Oscar?

28 februarie, 2019
1 profimedia 0416023862 jpg jpeg

Lady Gaga şi Bradley Cooper ar putea fi cuplul momentului în showbiz-ul mondial, doar că el are o relaţie cu Irina Shayk, cea care i-a dăruit şi un copil. Însă internauţii sunt siguri că actorul şi cântăreaţa vor forma un cuplu, până la urmă.

Zvonurile potrivit cărora între Lady Gaga şi Bradley Cooper ar fi o idilă a ajuns şi la urechile vedetelor, mai ales că momentul lor de pe scena Premiilor Oscar a avut multe reacţii pozitive în mediul online. Acum, cântăreaţa a făcut lumină în privinţa relaţiei pe care o are cu actorul.

Lady Gaga a fost invitată miercuri seară în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!“, acolo unde a comparat social media cu o toaletă şi a spus că este normal ca ea şi Bradley Cooper să transmită iubire, deoarece filmul în care au jucat pune în scenă o poveste de dragoste.

profimedia 0416023875 jpg jpeg

„În primul rând, social media este o toaletă a internetului şi ce a făcut culturii pop este abisal. Oamenii au văzut dragoste şi, ce crezi, asta am vrut să vedeţi. Este un cântec de dragoste, filmul este o poveste de dragoste. Din perspectiva reprezentaţiei, era atât de important pentru noi să fim conectaţi tot timpul. Când cânţi melodii de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă. Cred că am făcut treabă bună. Nu simt că am câştigat eu, simt că noi am câştigat“, a spus Lady Gaga.

Artista a adăugat că întreg momentul pasional petrecut pe scena Premiilor Oscar a fost regizat în totalitate de Bradley Cooper şi că în unele turnee pe care le are îşi pune braţul în jurul lui Tony Bennett, alături de care cântă, iar acesta nu îi este iubit.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg