Lady Gaga, schimbare colosală de look. A apărut brunetă și a făcut marele anunț

19 august, 2024

Se pare că diva a dat iarăși lovitura cu o nouă colaborare muzicală spectaculoasă.

FotoJet Gaga jpg

Artista în vârstă de 38 de ani a anunțat pe pagina sa de social media fabuloasa colaborare muzicală cu Bruno Mars, care se prefigurează a fi un mare succes.

Cu părul negru și îmbrăcată lejer, cu un tricou comod și gri, cu chipul lui Bruno Mars, Lady Gaga a anunțat noua piesă ce deja s-a viralizat.

Videoclipul însuși este ceva special, inedit.

Despre ce este vorba?

Cameleonica artistă și-a impresionat din nou fanii, atât cu look-ul lejer de pe Instagram, cât și cu imaginea de divă a anilor 60 în videoclipul cu Bruno Mars.

Anunțul vine după cele trei spectacole electrizante ale lui Bruno Mars pe stadionul GNP Seguros din Mexic. Artistul și-a luat rămas bun cu un videoclip încântător, care a celebrat cultura bogată a Mexicului, încorporând elemente precum lucha libre și muzica mariachi.

În videoclip, Bruno Mars este îmbrăcat într-un costum alb împodobit cu broderii mexicane, stând în fața unei oglinzi în timp ce ține în mână o mască aurie de lucha libre. În timp ce melodiile din „I’m going to Mexico to fiesta” marchează fundalul, Mars este văzut plimbându-se încântat prin Mexico City. Însoțit de muzicienii săi, care sunt și ei îmbrăcați în ținute tradiționale mexicane, Mars dansează și cântă.

Așadar, o nouă colaborare care promite să ajungă un succes. Lady Gaga are deja rețeta, cam toate colaborările sale au ajuns hituri. Să nu uităm piesa epică ”Shallow”, preferata tuturor iubitorilor de muzică atunci când vor să facă dovada talentului lor muzical.

Gaga este o nonconformistă, o artistă cameleonică, ce știe să-și poarte prezentul cu aplomb. Indiferent de culoarea părului sau de siluetă, artista este un performer desăvârșit, lucru pe care l-a demonstrat și în mega discutata și controversata ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, 2024.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg