Lady Gaga şi Bradley Cooper, împreună la cumpărături

6 septembrie, 2016
lady gaga bradley cooper jpeg

Asta chiar ne-a surprins. Probabil şi voi vă întrebaţi, ca şi noi de altfel, de ce ar merge Lady Gaga, care s-a despărţit de curând de logodnicul Taylor Kinney, la cumpărături cu actorul Bradley Cooper, despre care ştim că are o relaţie fericită cu modelul Irina Shayk?

Cei doi vor petrece mult timp împreună în perioada următoare

Ei bine, se pare că lucrurile sunt destul de simple. Cei doi s-au împrietenit destul de repede în ultima vreme şi-au ajuns să petreacă destul de mult timp împreună. Aşa se explică de ce Lady Gaga a fost surprinsă la cumpărături, duminică, prin Malibu, cu actorul Bradley Cooper.

Iar dacă vă întrebaţi ce au cei doi în comun, în afara de celebritate, aflaţi că prietenia lor s-a născut şi datorită faptului că vor fi co-staruri în remake-ul ”A star is Born”, pe care Bradley Cooper o să-l regizeze.

Aşadar, cele două staruri vor juca împreună într-un film clasic. Bradley o să fie aşadar şi actor şi regizor, acest film reprezentând debutul regizorul al acestuia. Iar cât despre Gaga, care a mai jucat în ”American Horror Story”, va face astfel cel mai important rol din cariera ei actoricească de până acum, va interpreta şi compune coloana sonoră pentru tot filmul, care este bazat pe pelicula din 1937 şi pe remake-ul din 1954, în care au jucat Judy Garland şi James Mason.Recente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg