Lady Gaga și Joaquin Phoenix, iubire nebună în Joker 2. Mult așteptatul trailer a fost făcut public

16 aprilie, 2024

Lady Gaga și Joaquin Phoenix sunt protagoniștii unei povești de iubire tulburătoare în partea a doua a celebrului film Joker. Mult așteptatul trailer a fost dat publicității. Fanii abia așteaptă să vizioneze producția.

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg

Lady Gaga și Joaquin Phoenix joacă într-o poveste de dragoste tulburătoare. „Joker 2: Folie à Deux”, iată primul trailer al mult așteptatei producții și povestea de iubire dintre personajele Harley Quinn și Joker.

Pe afișul de promovare al filmului apare mesajul: ”Lumea este o scenă”.

Materialul de promovare îi arată pe cei doi în azilul Arkham Asylum, iar unele scene combină inedit muzica, fantezia și realitatea.

Harley Quinn în această versiune este o deținută la Arkham, iar atenția i-a fost captată de Joker. În unele benzi desenate, Joker îi este acesteia un psihiatru, care o împinge încet să-și piardă mințile. ”Sunt un nimeni. Nu am făcut nimic cu viața mea ca tine,” spune Quinn în trailer.

„Joker: Folie à Deux”, este continuarea filmului „Joker”, producție care s-a bucurat de un incredibil succes și care i-a dus lui Joaquin Phoenix un Oscar în 2020 la secțiunea Cel mai Bun Actor în Rol Principal. Acesta, vizibil emoționat, a ținut un discurs despre iubirea pentru film și încălzirea globală.

„Sunt plin de atâta recunoştinţă în acest moment. Nu mă simt deasupra colegilor mei sau oricine altcineva din această încăpere, pentru că noi împărtăşim aceeaşi pasiune – iubirea pentru film. Această formă de expresie mi-a oferit cea mai extraordinară viaţă. Nu ştiu unde aş fi fără ea.”

În film se arată povestea unui comediant care se luptă cu depresia, care duce o existență incredibil de nefericită și singuratică. În partea a doua, prezența lui Lady Gaga promite să ridice standardele!

Deși inițial nu trebuia să mai existe o continuare, regizorul Todd Phillips și Phoenix au ținut să mai exploreze personajul. „Am ales-o pe Gaga pentru că este magică.”, spun ei.

În timp ce filmul a fost catalogat inițial un musical, Phillips consideră că ocupă o sferă mai complexă. „Îmi place să spun că este un film în care muzica este un element esențial”, a spus el. „Nu se îndepărtează prea mult de prima parte. Arthur are muzică în el, are har.”

„Joker 2” va avea premiera pe 4 octombrie în cinematografe.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu