Lance Armstrong, iar în dizgraţie, pe mâna poliţiei: cum s-a făcut de râs fostul ciclist

4 februarie, 2015
lance armstrong si anna hansen jpeg

Fostul ciclist de 43 de ani, care a câştigat de 7 ori consecutiv Turul Franţei până în 2005 şi care a fost descalificat permanent din 2012 pentru dopaj, are din nou probleme cu legea. Armstrong este acum nu doar acuzat de poliţie privind un accident de la care

Fostul ciclist de 43 de ani, care a câştigat de 7 ori consecutiv Turul Franţei până în 2005 şi care a fost descalificat permanent din 2012 pentru dopaj, are din nou probleme cu legea. Armstrong este acum nu doar acuzat de poliţie privind un accident de la care vedeta sportivă a fugit, dar şi decăzut în ochii tuturor, după ce a preferat să dea vina pe iubita sa.

image

Poliţia din Aspen l-a citat pe fostul campion pentru fuga de la locul faptei pentru un accident din decembrie, pentru care iubita sa, Anna Hansen, s-a declarat responsabilă în totalitate. Cei doi se întorceau de la o petrecere dată la un muzeu din St. Regis, când au lovit două maşini parcate la GMC Yukon. Iar când proprietarul casei unde a avut loc accidentul a sunat la Poliţie, se pare că doar ea a apărut la locul faptei, pentru a-şi oferi datele de identificare. Ba mai mult, a pretins că ea a condus maşina, pentru că“Lance băuse puţin mai mult”, şi a provocat accidentul din cauza drumurilor alunecoase.

Doar că ofiţerul de investigaţie a fost puţin cam “suspicios privind povestea lui Hansen”. Minciuna a fost deconspirată puţin mai târziu, când valetul de la petrecere a fost şi el investigat: el a escortat-o pe Hansen pe locul din dreapta a maşinii, nu pe locul şoferului. Prinsă-n faţa faptului împlinit, iubita lui Lance Armstrong a recunoscut că da, într-adevăr, se afla pe locul din dreapta, iar iubitul ei celebru a fost cel care a condus maşina. Şi care s-a făcut a doua oară de râs în viaţa sa, public! Motivul? Amândoi au decis ca ea să preia vina pentru a-şi proteja familiile şi că, contrar declaraţiei iniţiale, fostul ciclist nu era băut.

image

În timp ce Anna Hansen a fost scutită de acuzaţii, Lance Armstrong a fost citat pentru că nu a raportat accidentul şi că a depăşit viteza legală pentru condiţiile în care se afla.

Acelaşi scenariu s-a petrecut şi în cazul acuzaţiilor de dopaj, când fostul campion a negat că ar fi apelat la medicaţie, ca ulterior să recunoască, pus în faţa dovezilor de necontestat.

FOTO WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg