Lance Armstrong, iar în dizgraţie, pe mâna poliţiei: cum s-a făcut de râs fostul ciclist

4 februarie, 2015
lance armstrong si anna hansen jpeg

Fostul ciclist de 43 de ani, care a câştigat de 7 ori consecutiv Turul Franţei până în 2005 şi care a fost descalificat permanent din 2012 pentru dopaj, are din nou probleme cu legea. Armstrong este acum nu doar acuzat de poliţie privind un accident de la care

Fostul ciclist de 43 de ani, care a câştigat de 7 ori consecutiv Turul Franţei până în 2005 şi care a fost descalificat permanent din 2012 pentru dopaj, are din nou probleme cu legea. Armstrong este acum nu doar acuzat de poliţie privind un accident de la care vedeta sportivă a fugit, dar şi decăzut în ochii tuturor, după ce a preferat să dea vina pe iubita sa.

image

Poliţia din Aspen l-a citat pe fostul campion pentru fuga de la locul faptei pentru un accident din decembrie, pentru care iubita sa, Anna Hansen, s-a declarat responsabilă în totalitate. Cei doi se întorceau de la o petrecere dată la un muzeu din St. Regis, când au lovit două maşini parcate la GMC Yukon. Iar când proprietarul casei unde a avut loc accidentul a sunat la Poliţie, se pare că doar ea a apărut la locul faptei, pentru a-şi oferi datele de identificare. Ba mai mult, a pretins că ea a condus maşina, pentru că“Lance băuse puţin mai mult”, şi a provocat accidentul din cauza drumurilor alunecoase.

Doar că ofiţerul de investigaţie a fost puţin cam “suspicios privind povestea lui Hansen”. Minciuna a fost deconspirată puţin mai târziu, când valetul de la petrecere a fost şi el investigat: el a escortat-o pe Hansen pe locul din dreapta a maşinii, nu pe locul şoferului. Prinsă-n faţa faptului împlinit, iubita lui Lance Armstrong a recunoscut că da, într-adevăr, se afla pe locul din dreapta, iar iubitul ei celebru a fost cel care a condus maşina. Şi care s-a făcut a doua oară de râs în viaţa sa, public! Motivul? Amândoi au decis ca ea să preia vina pentru a-şi proteja familiile şi că, contrar declaraţiei iniţiale, fostul ciclist nu era băut.

image

În timp ce Anna Hansen a fost scutită de acuzaţii, Lance Armstrong a fost citat pentru că nu a raportat accidentul şi că a depăşit viteza legală pentru condiţiile în care se afla.

Acelaşi scenariu s-a petrecut şi în cazul acuzaţiilor de dopaj, când fostul campion a negat că ar fi apelat la medicaţie, ca ulterior să recunoască, pus în faţa dovezilor de necontestat.

FOTO WENN, GETTY



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg