Lance Armstrong în prima cursă de ciclism, după dopaj

8 iulie, 2013

Renumitul ciclist american se va întoarce pe bicicletă, în prima întrecere de după ce a mărturisit că s-a dopat şi a fost eliminat din cursele de ciclism profesioniste, însă într-o competiţie amicală

Renumitul ciclist american se va întoarce pe bicicletă, în prima întrecere de după ce a mărturisit că s-a dopat şi a fost eliminat din cursele de ciclism profesioniste, însă într-o competiţie amicală de data aceasta.

„Ca să fiu sincer, nu vreau să mă affirm şi nu e un experiment. Sunt doar eu, nerăbdător să merg cu bicicleta mea cu un grup care, în trecut, erau oameni prietenoşi cu care împărtăşeam aceleaşi interese“ a declarat fostul campion de 7 ori consecutiv al Turului Franţei. Şi poate că întoarcerea sa la pedale va ridica sprâncene, însă după 6 luni de pauză şi scandal, ciclistul merită măcar o cursă de dragul vremurilor trecute.

Între 21 şi 27 iulie, el va pedala pentru The Des Moines Register’s Annual Great Bicycle Ride Iowa – pentru a şaptea oară. „Ştiu că prezenţa mea naşte controverse, dar încurajez oamenii ca, dacă vor să dea mâna cu mine, minunat. Dacă vor să mă facă vinovat, e la fel de OK“, a mai continuat sportivul.

Lance Armstrong a fost eliminat din ciclismul profesionist de Agenţia Anti-Dopaj americană şi încă se ceartă în tribunale pentru 135 milioane $.

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg