Larisa Oprea, primele declaraţii despre despărţirea de Alin: "Nu îl recunosc pe bărbatul cu care am petrecut 23 de ani"

14 august, 2020
9 alin oprea divort la notar 4 jpg jpeg

Larisa şi Alin Oprea sunt în divorţ. Iniţial, cei doi hotărâseră să se despartă la notar, dar se pare că vor ajunge în instanţă. Soţia artistului a făcut declaraţii neaşteptate despre acesta, despre bărbatul cu care şi-a petrecut 23 de ani din viaţă. 

Ziua de 13 august a fost importantă pentru Larisa, Alin Oprea şi cei doi copii ai lor, Melissa şi Adrian. Toţi s-au prezentat la notar, copiii au mers să îşi susţină mama. Se pare că soţia a decis să se despartă de Alin Oprea, după ce ar fi aflat că acesta are o relaţie extraconjugală de aproximativ doi ani de zile. Din păcate, aceştia nu au căzut de comun acord la notar. Conform click.ro, solistul nu a fost de acord să-i lase Larisei numele său după divorţ, aşa că cei doi vor tranşa lucrurile în faţa unui judecător.

După 23 de ani de relaţie şi 22 de căsnicie, cei doi nu se mai înţeleg. Mai mult decât atât, Larisa Oprea a afirmat că nu îşi mai recunoaşte soţul, că are un comportament foarte diferit:

stanga
dreapta
2 alin oprea si amanta jpg jpeg
3 alin oprea divort la notar 5 jpg jpeg
9 alin oprea divort la notar 4 jpg jpeg
4 alin oprea divort la notar 3 jpg jpeg
5 alin oprea divort la notar 2 jpg jpeg
6 alin oprea divort la notar 1 jpg jpeg
7 alin oprea amanta jpg jpeg

"Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta...", a declarat Larisa pentru Click!. Alin Oprea s-a abţinut de la declaraţii, însă în urmă cu câteva zile el a afirmat pentru aceeaşi sursă:

"Aştept să treacă postul Sfintei Mării şi voi vorbi atunci"

4 alin oprea divort la notar 3 jpg jpeg

Alin Oprea nu mai are o relaţie bună cu copiii săi

Conform click.ro, Alin Oprea ar avea o relaţie extraconjugală de doi ani de zile cu o brunetă. Mai mult decât atât, acesta ar fi fost surprins alături de amantă pe litoral. Toate acestea au ajuns la urechile soţiei şi ale copiilor săi, Melissa şi Adrian. 

"Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu ştiau cum să reacţioneze. Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bun-simţ faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs!

El a plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa zâmbeşte, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei", a povestit pentru Click! un prieten din anturajul soţilor Oprea.

Foto: Facebook, ClickRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg