Larry Hagman a murit de Ziua Recunoştinţei

24 noiembrie, 2012
1305736157dallas gif

Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani, cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani fiindu-i într-un final fatal.

Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani, cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani fiindu-i într-un final fatal.

Actorul a murit într-un spital din Dallas, iar alături de el au fost colegii săi, Linda Gray şi Patrick Duffy, interpreţii rolurilor Sue Ellen şi Bobby din serialul "Dallas".

"Familia şi prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoştinţei. Când a murit, a fost înconjurat de oameni iubiţi. A avut o moarte liniştită, aşa cum şi-a dorit", se arată într-o declaraţie de presă a familiei actorului.

"Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. A adus multă bucurie tuturor persoanelor care l-au cunoscut. A fost creativ, amuzant, iubitor şi talentat şi îmi va fi îngrozitor de dor de el", a spus Linda Gray într-un comunicat de presă.

image

Actorul american a anunţat în octombrie 2011 că suferă de un tip de cancer aflat în stadiu terminal.

Larry Hagman a fost actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV "Dallas". Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat între 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

TNT, postul american care produce o continuare a serialului "Dallas" şi care filmează în această perioadă cel de-al doilea sezon, a emis la rândul său un comunicat de presă. "Noi, cei de la postul TNT, suntem profund întristaţi de vestea morţii lui Larry Hagman. A fost un om minunat şi un actor extrem de talentat. Vom fi întotdeauna recunoscători faptului că o întreagă generaţie nouă de telespectatori a ajuns să îl cunoască şi să îl aprecieze pe Larry prin intermediul rolului J.R. Ewing. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum către familia sa, în acele clipe grele", se arată în comunicat.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg