Lasă cuţitele de la Chefi pentru adrenalină la Pro TV. Ce vedetă a anunţat că va avea propria emisiune, plină de aventură

22 februarie, 2022
5 capturespeak png png

În sfârşit, va avea propria sa emisiune! Speak a anunţat că împreună cu Ştefania, vor putea fi văzuţi pe VOYO, canul online care transmite emisiunile Pro TV.

După ce a stat alături de chefi, în celebra emisiune ”Chefi la cuţite” şi a fost co-prezentator, Speak a ales ceva mai pe stilul său. Un format plin de adrenalină, care promite că va ţine oamenii cu sufletul la gură.

VOYO, postul online arondat Pro TV, lansează azi show-ul digital „Aventura, strigaţi ura!”, cu Speak şi Ştefania. Dornici de aventură şi adrenalină, cei doi au decis să înceapă anul 2022 cu o vacanţă în mai multe locuri exotice: Dubai, Seychelles, Jakarta şi Bali. Ceea ce se preconiza a fi o vacanţă liniştită s-a transformat într-o aventură plină de suspans şi situaţii neaşteptate. În fiecare săptămână, marţi, miercuri, joi şi vineri, de la ora 20:00, abonaţii VOYO vor avea disponibile episoade noi din show-ul „Aventura, strigaţi ura!”.

stanga
dreapta
2 speak jpg jpeg
3 speak1 jpg jpeg

„Aventura, strigaţi ura! este un proiect care a început într-un moment de plină relaxare pentru mine şi Ştefania. Noi am plecat la începutul anului într-o vacanţă prelungită, o vacanţă în care am vrut să combinăm, cum am ştiut noi mai bine, aventura cu relaxarea. Am documentat toate peripeţiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport şi testele COVID 19 pozitive, până la timpul stat în izolare şi aşa a ieşit un jurnal de călătorie autentic şi plin de haz. Garantez că vă veţi distra cu noi şi nu doar atât, veţi vedea peisaje de vis şi detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat”, a spus Speak.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg