Lăsaţi Floarea în pace!

11 septembrie, 2012

Domnişoara Leonida nu a fost niciodată „gimnasta de aur a României“. Aceasta este o etichetă de presă, ca să vă vândă gunoi. De Floarea şi-a bătut joc statul român în egală măsură în care şi-a bătut de oricare alt tânăr care nu e un moştenitor din Sistem.

Aşadar, Floarea Leonida se prostituează în Germania pentru 200 de euro pe oră! Aşa şi? Terminaţi cu mentalitatea asta penibilă cu reprezentarea ţării în lume! Floarea se reprezintă, înainte de orice, pe ea. N-avem noi treabă ce face Floarea cu viaţa. E vina statului că nu i-a dat, că nu i-a asigurat. Desigur, în aceeaşi măsură în care e vina statului pentru toţi vicecampionii mondiali rătăciţi, fie ei de la gimnastică, geometrie sau geodezie. N-o fi şi Floarea vreo categorie defavorizată!

E atât de stupid să încremeneşti în discursul acesta fals patriotic. Floarea Leonida nu era nicio regină angajată cu normă întreagă la o fabrică de medalii. Alesese un drum în viaţă, apoi a ales altul – aşa de simplu e. Viaţa e nedreaptă, ar trebui să ne fi obişnuit deja cu ideea.

Iar apoi, preţul. E plin pe aici de prostituate care se mulţumesc şi cu mai puţin de 200 de euro pe oră. Oho! E plină justiţia, e plină politica, e plină şi presa de exemplare, iar cele mai multe nu sunt dame. Nu duce lipsă ţara de mărunte curve. Puţină seriozitate, ce naiba!

I se mai face Floarei o nedreptate: e numită, în scârbă, prostituată. Serios?! Poate că adevărata greşeală a fost că a ales vechea meserie în Germania. Dacă rămânea în România şi era prinsă că face ce face i s-ar fi spus mai simplu: vedetă.

Merită să ne întrebăm, măcar din când în când, ce sunt la bază starletele de pe scena publică din România. De unde îşi iau ele bani de şaorma cu cristale Swarovski? Să avem pardon! Pe lângă ce există inclusiv în Parlamentul României, sărmana Floarea e o ingenuă, o nevinovată.Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg