Laura Cosoi a împlinit 41 de ani departe de casă. Actrița își ia copiii peste tot

3 ianuarie, 2023
Laura Cosoi și familia (6) jpg

Capricorn veritabil, Laura Cosoi a avut parte de încă o aniversare spectaculoasă. Ea și soțul său sunt deja cunoscuți pentru dezinvoltura cu care-și iau copiii în toate vacanțele.

Deloc speriată de distanță, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au sărbătorit cei 41 de ani ai actriței alături de Rita, Vera și Lara în îndepărtatul Vietnam.

Este prima aniversare a Laurei alături de mezina Lara, care a împlinit jumătate de anișor.

Laura Cosoi și familia (3) jpg

 În noaptea de Revelion, Laura Cosoi a fost impresionată de cuvintele pure și totodată înțelepte ale fiicei ei, Rita. „Am întrebat-o pe Rita ce își dorește pentru Anul Nou și mi-a spus «Îmi doresc să ne iubească pe toți Dumnezeu!». Așa să fie, Rita noastră dragă și bună! Avem încredere în tine, 2023, că vei fi blând cu noi! La mulți ani!”, a scris Laura, pe Instagram.

Actrița a recunoscut că 2023 o găsește cu un amestec de sentimente în minte și în suflet și spune că starea ei de spirit nu seamănă deloc cu vârsta care apare în buletin. „Satele plutitoare din Phu Quoc sunt spectaculoase, iar mancarea preparată de gazdele pescari este de pomină. Azi este ultima mea zi la 40 de ani. Ce interesant mi se pare că nu mă identific deloc cu cifrele astea!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, în prima zi a anului. Ca mai apoi, pe 2 ianuarie, Laura Cosoi a publicat o imagine adorabilă cu fiica ei cea mică, Lara, care are deja 6 luni și este delicioasă. „Prima mea aniversare cu ea”, a punctat actrița, emoționată.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună din 2012, iar în 2015 s-au căsătorit. La ora actuală, sunt unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Împreună au trei fetițe pe care le cresc cu multă iubire și foarte multă prezență, fiind dovada vie a faptului că dacă vrei, poți. Cei doi îndrăgostiți n-au nicio reținere în a merge cu fetele în orice colț al lumii, iar călătoriile sunt marea lor pasiune.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg