Laura Cosoi a încins Internetul după ce a publicat o poză cu ea aproape dezbrăcată: ”O să mai pun, genul ăsta de poze există în telefonul meu, dar nu apuc să le postez”

7 iunie, 2021
1 cosoi jpg jpeg

Laura Cosoi a stârnit numeroase reacţii pe contul său de socializare, după ce a publicat o fotografie cu ea în ipostaze sexy.

Şi da, aşa cum a concluzionat şi Laura, oamenii s-au dezobişnuit să o vadă aşa, fiindcă în ultimii ani a fost ocupată cu naşterea şi creşterea celor două superbe fiice pe care le are cu soţul său, Cosmin.

Laura Cosoi arată spectaculos după două sarcini şi se etaleză cu mândrie. Însă fanii săi nu au putut să se abţină şi au taxat-o. Mulţi s-au declarat surprinşi, fiindcă ea e mamă şi în accepţiunea lor o mămică nu se pozează atât de sexy.

stanga
dreapta
2 cosoi jpg jpeg
3 cosoi1 jpg jpeg
4 cosoi2 jpg jpeg

Laura are un body super decoltat în zona inghinală, iar acest fapt a stârnit atâtea reacţii. Avea sau nu vedeta lenjerie intimă pe sub body?

Laura nu s-a arătat deloc deranjată de comentariile răutăcioase, care o judecă şi a scris: „A stârnit o grămadă de reacţii care mai de care, nu înţeleg de ce oamenii se scandalizează că sunt într-un body şi da, aveam şi chiloţi pe mine, dar dacă eşti la mare în costum de baie nu mai e o problemă? Mă amuză foarte tare”, a spus Laura Cosoi pe contul său de Instagram. „În concluzie, trebuie să mai postez mai multe poze de genul că oamenii s-au dezobişnuit să mă vadă şi aşa, că eu sunt şi aşa, şi genul de poze există în telefonul meu, dar nu apuc să le postez”, a conchis Laura Cosoi pe Instagram.Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg