Laura Cosoi a născut! De-acum e mamă a trei fetiţe

23 iunie, 2022

Bucurie mare în familia actriţei! După o lungă aşteptare, fetiţele ei, Rita şi Vera, îşi pot vedea, în sfârşit, surioara.

Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg

De câteva zile, Laura Cosoi aştepta să ajungă din nou la maternitate, pentru a da naştere celei de-a treia fetiţe a ei cu Cosmin Curticăpean. Azi, când emoţiile s-au tot adunat, vedeta a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Medicover, unde, la orele prânzului, a adus-o pe lume pe Lara.

Ca şi celelalte fetiţe ale sale, şi Lara s-a născut natural, la termen. fără a ridica probleme medicale.

Laura Cosoi a nascuta treia fetita (2) jpg

La scurt timp după ce a născut, Laura Cosoi a postat prima fotografie cu micuţa sa, în imagine fiind surprinsă mânuţa fetiţei, purtată de mâna mamei şi cea a tatălui. "Lara. Mulţumim, Doamne", a fost mesajul care a însoţit acest instantaneu candid.

Cu siguranţă, acasă o aşteaptă nerăbdătoare surorile sale mai mari, Rita şi Vera, care au aflat că barza le-a adus încă o parteneră de distracţie şi joacă.

„Mi se pare minunat să am încă o dată șansă să aduc pe lume un suflet, iar, acum, mă pregătesc să nasc natural, cu ajutorul lui Dumnezeu", scria Laura Cosoi pe blogul său, cu puţin timp în urmă.

"Ce mă emoționează foarte tare e că fetele au deja o relație cu surioara lor care va veni curând pe lume, iar modul cum își manifestă tandrețea e copleșitor.Spre exemplu, Rita e curioasă și pune tot felul de întrebări: cum mănâncă bebe, cum respiră, dacă ține ochii închiși sau deschiși, dacă doarme sau e trează și multe altele. O pupă, o mângâie și, uneori, îi cântă. E super implicată în evenimentul acesta din familie. Pe de altă parte, și Vera a preluat un pic din comportamentul Ritei. Știe că bebe e în burtică la mami și vine din senin, îmi ridică tricoul”, a mai scris Laura Cosoi pe blogul său

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg