Laura Cosoi, clipe de tandreţe în doi FOTO

12 iunie, 2017
Laura Cosoi 18 jpeg

Frumoasa blondă a luat o pauză de respiro şi şi-a oferit o zi de relaxare totală alături de soţul său, Cosmin. Iată cum arată o zi liniştită, în doi.

image

Laura Cosoi e mai ocupată decât pare la prima vedere. Numeroasele proiecte în care este implicată îi lasă destul de puţin timp pentru relaxare.

"Am o perioadă foarte aglomerată, cu nopţi nedormite, examene, filmări pentru o nouă emisiune, timp dedicat celui de-al doilea volum de gătit, spectacole de teatru, materiale pentru blog, şedinţe foto, campanii umanitare şi multe, multe altele. Parcă nu-mi vine să cred că timpul zboară şi eu mă simt veşnic în urmă. Uneori mi se face frică că “ard” prea repede şi oboseala mă copleşeşte, alteori mă bucur de magia vieţii şi bucuria de a avea şansa să realizez atât de multe lucruri care-mi dau satisfacţii enorme", explică ea pe blogul personal.

Cu un astfel de program, e de înţeles de ce preţuieşte la maximum momentele petrecute împreună doar cu soţul ei, Cosmin Curticăpean. Dintr-o astfel de zi, dedicată soţului ei, ne-a transmis şi nouă câteva crâmpeie relaxate şi fericite, "alături de Cosmin, Jazz si Luna. Ne-a prins apusul pe strazile din Bucuresti, la plimbare. Ce bine este să ai pe cine ţine de mână când simţi că te clatini ! El îmi şopteste la ureche: “Vezi? Zbuciumul ăsta blond din braţele mele este liniştea mea”."



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg