Laura Cosoi, clipe de tandreţe în doi FOTO

12 iunie, 2017
Laura Cosoi 18 jpeg

Frumoasa blondă a luat o pauză de respiro şi şi-a oferit o zi de relaxare totală alături de soţul său, Cosmin. Iată cum arată o zi liniştită, în doi.

image

Laura Cosoi e mai ocupată decât pare la prima vedere. Numeroasele proiecte în care este implicată îi lasă destul de puţin timp pentru relaxare.

"Am o perioadă foarte aglomerată, cu nopţi nedormite, examene, filmări pentru o nouă emisiune, timp dedicat celui de-al doilea volum de gătit, spectacole de teatru, materiale pentru blog, şedinţe foto, campanii umanitare şi multe, multe altele. Parcă nu-mi vine să cred că timpul zboară şi eu mă simt veşnic în urmă. Uneori mi se face frică că “ard” prea repede şi oboseala mă copleşeşte, alteori mă bucur de magia vieţii şi bucuria de a avea şansa să realizez atât de multe lucruri care-mi dau satisfacţii enorme", explică ea pe blogul personal.

Cu un astfel de program, e de înţeles de ce preţuieşte la maximum momentele petrecute împreună doar cu soţul ei, Cosmin Curticăpean. Dintr-o astfel de zi, dedicată soţului ei, ne-a transmis şi nouă câteva crâmpeie relaxate şi fericite, "alături de Cosmin, Jazz si Luna. Ne-a prins apusul pe strazile din Bucuresti, la plimbare. Ce bine este să ai pe cine ţine de mână când simţi că te clatini ! El îmi şopteste la ureche: “Vezi? Zbuciumul ăsta blond din braţele mele este liniştea mea”."Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg