Laura Cosoi e în doliu. Tatăl vedetei a murit infectat cu coronavirus. Primele declaraţii

26 noiembrie, 2020
3 laura cosoi si tatal ei 1 jpg jpeg

Laura Cosoi traversează una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa. Tatăl ei, Marius Cosoi, s-a stins din viaţă fiind infectat cu coronavirus. Anunţul a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble.

Tatăl Laurei Cosoi a fost prezentat dreptul unul dintre cei mai pricepuţi antrenori de handbal din Iaşi: "Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieşean s-a stins din viaţă după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuşi de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului şi Iaşului.

A şlefuit nenumărate talente în handbal şi baschet, masculin şi feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iaşi în divizia A. Mi-a fost profesor de sport şi, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieţi a şcolii 22, care a jucat în faza regională şi cea naţională a „Daciadei', cum se numea întrecerea şcolară înainte de 90. Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenţi ai lui Poli Iaşi. Era şi acum profesor de sport la Colegiul Naţional. Feciorul meu şi colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut şansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să înveţe copiii să iubească mişcarea şi jocurile sportive.

Sportul ieşean îi datorează multe şi este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneţi veşnic în amintirea noastră! Condoleanţe familiei îndurerate!", a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble.

2 tatal laurei cosoi a murit jpg jpeg

Laura Cosoi a avut mereu cuvinte de laudă la adresa părintelui său: "Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viaţă firească, preşedintele clubului de baschet feminin Naţional Iaşi. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanţă, vara la mare şi în general, duce o viaţă liniştită", spunea ea acum ceva vreme. 

Laura Cosoi, primele declaraţii după ce s-a aflat că tatăl ei a murit

Vedeta a scris un mesaj emoţionant pe Facebook. Spune cât îi e dor de părintele său: "Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor..."

Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor... Publicată de Laura Cosoi pe Joi, 26 noiembrie 2020

Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor...

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}