Laura Cosoi pare să-şi fi găsit, într-adevăr, perechea

23 august, 2013
dsc0922 580x385 jpeg

După despărţirea de Smiley, toţi credeau că frumoasa blondă vrea să-l facă gelos cu un alt bărbat. În realitate, Laura şi noul ei partener, Cosmin, par a se potrivi de minune.

După despărţirea de Smiley, toţi credeau că frumoasa blondă vrea să-l facă gelos cu un alt bărbat. În realitate, Laura şi noul ei partener, Cosmin, par a se potrivi de minune.

Câteva fotografii de weekend sunt suficient de grăitoare pentru a caracteriza noua relaţie de suflet a Laurei Cosoi, care pare să-şi fi găsit, într-adevăr, perechea.

Profitând de o aniversare de familie – bunicul ei tocmai a împlinit 84 de ani – Laura şi-a luat iubitul, sora şi prietenul acesteia şi au plecat în Ardeal. Pe drum, cei patru au făcut un popas şi în Transfăgărăşan, unde n-au rezistat tentaţiei de-a imortaliza natura şi… natura relaţiei lor.

image

„În fiecare vară, în august, am parte de întâlnirea anualaă de familie. Ne adunăm toţi de pe unde suntem şi mergem în Ardeal ca să-l sărbătorim pe bunicul nostru, tata Gigi, care tocmai a împlinit 84 de ani. Am pornit din Bucureşti, împreună cu Cosmin, sora mea Alina, prietenul ei, Vladlen, şi Jazz, iar traseul ales a fost pe Transfăgărăşan“, ne-a dezvălui Laura pe blogul ei.

image

„Nu am mai trecut pe acolo de foarte mulţi ani, de pe vremea când băteam munţii la picior împreună cu Alina, tata şi elevii lui. Ne-am amintit cum urcam pe traseele marcate şi dormeam în cort, făceam schimb cu ciobanii (noi le dădeam conserve, iar ei ne dădeau brânză proaspată), stăteam în jurul focului şi cântam piesele celor de la Phoenix sau înfigeam steagul României în varful Moldoveanu, ca să ne însemnăm trecerea pe acolo. Ce copilărie frumoasă… “, îşi aminteşte cu drag Laura.

image

„Am pornit de dimineaţă şi am făcut oprire la Vidraru şi Bâlea. Cu cât cutreier mai mult ţara noastră, cu atât o iubesc mai tare. Mi se pare atât de frumoasă, de cuceritoare, încât atunci când povestesc străinilor despre ea mi se umplu ochii de lacrimi“, spune ea cu emoţie.

image

„Nu am zăbovit prea mult, dar ne-am bucurat de soare, de aerul puternic, de peisajul reflectat în lac, de amintirile care ne-au umplut sufletul cu bucurie, de momentele când stăteam toţi patru întinşi pe piatră, mestecam fire de iarbă, lăsând liniştea şi zambetele să-şi facă loc printre noi", a mai scris Laura pe blog.

image

vezi aici mai multe fotografii

Foto: blogul personalRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg