Laura Cosoi, prima vacanţă alături de fetiţa ei! Cum arată vedeta la două luni după ce a născut?

27 august, 2018
Laura Cosoi 70 jpeg

În prima jumătate a lunii iunie, Laura Cosoi aducea pe lume primul ei copil, pe Rita, o fetiţă perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naştere.

image

Acum, la mai bine de două luni după ce a născut, vedeta a plecat în prima vacanţă în trei: ea, soţul ei şi Rita. „După îndelungi dezbateri şi negocieri dacă destinaţia să fie muntele sau marea, am optat pentru un road trip şi am legat cele câteva zile de hoinăreală de plecarea în Maramureş, unde va fi botezată Rita“, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Laura Cosoi a continuat afirmând că primul popas a fost la Braşov, oraşul copilăriei ei, unde au trăit bunicii ei, şi al iubirii dintre ea şi soţul ei, Cosmin. Au urmat Poiana Braşov, Bala, locul în care vedeta a făcut nunta tradiţională, şi Târgu Mureş, oraşul în care locuiesc socrii Laurei Cosoi.

„La Bala, prietenii noştri de la Londra, Georgi şi Steve, au făcut un mic festival, Bala Festival, pentru amicii lor şi nu numai. Într-un decor rustic, cu corturi şi baloţi de paie pe post de decor, am mâncat o supă cu tăiţei de casă incredibil de bună, tocăniţe ca la mama, dar şi un tort Joffre – Cosmin e mare amator“, a mai scris Laura Cosoi pe blogul ei.

De la Târgu Mureş, Laura, Cosmin şi Rita au plecat la Coşlariu, locurile copilăriei vedetei, iar apoi vor merge spre Maramureş, pentru a o creştina pe micuţă.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg