Laura Cosoi, scene fierbinţi în filmul ”Cel Ales”!

25 aprilie, 2015
cel ales   laura cosoi olimpia stoicea machiaj resize jpeg

Film de acţiune inedit în peisajul filmului românesc din ultimii ani, “CEL ALES”, regizat de Cristian Comeaga, care s-a lansat ieri în cinematografele din toata ţara, conţine scene fierbinţi în care este implicată Laura Cosoi

Film de acţiune inedit în peisajul filmului românesc din ultimii ani, “CEL ALES”, regizat de Cristian Comeaga, care s-a lansat ieri în cinematografele din toata ţara, conţine scene fierbinţi în care este implicată Laura Cosoi, personajul principal feminin.

Expresiile “mai colorate”, scena de sex între Laura Cosoi şi protagonistul Bogdan Stanoevici şi o tentativă de viol, a cărui “victimă” este tot Laura Cosoi, precum şi o serie de crime au făcut ca filmul “Cel Ales” să fie restricţionat vizionarii persoanelor care nu au împlinit 15 ani: “Violenţa şi sexul nu au decât o contribuţie nesemnificativă, determinante sunt povestea inedită şi surprizele oferite spectatorului scenă de scenă”, e de părere regizorul şi producătorul Cristian Comeaga, care mărturiseşte că îl interesează în primul rând spectacolul.

image

“Filmul este atât de bun încât cu siguranţă scenele de nuditate vor trece neobservate. Am vorbit cu regizorul, am înţeles motivaţia şi am tratat toate scenele cu profesionalism”, spune şi Laura Cosoi. În ceea ce priveşte scena tentativei de viol, Laura Cosoi îşi aminteşte o întâmplare amuzantă de la filmări: “Regizorul şi-a dorit foarte mult ca eu să nu mă întâlnesc înainte de filmare cu cascadorul care îl interpreta pe violator. Şansa a facut ca, exact înainte de începerea secvenţei scenei de viol să împart cu el aceeaşi rulota. Am descoperit în cele 15 minute petrecute împreună, în spatele aparenţei de băiat rău, acest bărbat de care trebuia să îmi fie teamă, ascundea o fire galantă, politicoasă, care face multe acţiuni de caritate, ceea ce nu m-a ajutat.:) ”, adaugă Laura Cosoi.

image

Protagonistul filmului, Bogdan Stanoevici, interpretează un personaj care evoluează pe parcursul a mai mult de trei decenii, de la absolvirea liceului până în pragul senectuţii. Alături de el, în alte rolurile principale apar Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte. “CEL ALES” este produs de Domino Film, distribuit de IntercomFilm şi se lansează astăzi în cinematografele din toata ţara. Spectatorii thrillerului CEL ALES vor avea pe lânga şansa de a urmări un film care îi va captiva şi pe aceea de a trece din fotoliul de spectator direct în faţa camerei de luat vederi! Cei care vor viziona filmul CEL ALES şi vor păstra biletul de intrare în cinema se vor putea înscrie la tragerea la sorţi ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în urmatorul film regizat de Cristian Comeagă.



Recente pe Ok! Magazine

Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg