Laura Cosoi şi-a botezat fetiţa în Maramureş, cu preparate tradiţionale

5 octombrie, 2020
5 laura1 jpg jpeg

Laura Cosoi şi soţul ei şi-au botezat ieri fetiţa. Cei doi au ales să o creştineze pe micuţa Vera în Maramureş, alături de  familie şi câţiva prieteni. Le-au fost aproape Adela Popescu, Monica şi Nicolai Tand. Evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, la o pensiune, unde nu au lipsit preparatele tradiţionale.

1 botez jpg jpeg

Înainte de a se aventura către Maramureş, cei doi au realizat că au plecat la drum fără un membru important al familiei lor.

“După spectacol, am urcat bagajele în maşină ca să pornim spre Tg Mureş. Era deja târziu şi fetelor le era somn, dar într-un final, pe la 23.00 am pornit la drum. Evident că a venit şi moş Ene pe gene şi micuţele au adormit instant, timp în care noi am reuşit să ne relaxăm niţel la poveşti. Pe la Ploieşti mă întreabă Cosmin “Vezi dacă Luna este pe bancheta sau s-a băgat iar sub scaun?”. Mă uit în spate şi îi zic “Păi nu este în spate”. El “Cum aşa? Nu ai pus-o în maşină?” Zic “Nu! Credeam că tu te-ai ocupat de bagaje/căţel”. Şi uite aşa am realizat că am uitat căţeluşul acasă, în coşuleţ. Evident că ne-am întors după ea, că doar nu aveam să o lăsăm “home alone” şi am pornit iar la drum. Am râs ceva vreme pe seama acestei experienţe, deşi eram extrem de obosiţi, dar cum eu văd tot timpul plinul paharului îi zic lui Cosmin “Bine că măcar nu am uitat un copil, pe Vera spre exemplu, că tot este nou venită”.Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG