Laura Cosoi și-a creștinat a patra fiică. Adela Popescu și Andreea Ibacka i-au fost alături

2 septembrie, 2024

Înapoi, la rădăcini! E atmosfera pe care actrița și-a dorit-o și pentru botezul mezinei sale, tot în natură și tot cu tradiții, în bunul spirit autentic românesc.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au prezentat cvartetul de aur: Rita, Vera, Lara și Aida.
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au prezentat cvartetul de aur: Rita, Vera, Lara și Aida.

A fost un weekend de vis pentru familia Laurei Cosoi, care tocmai s-a mărit cu un membru: micuța Aida. Botezul ei a fost noul prilej de bucurie și de reuniune cu toate rudele și cu toți prietenii apropiați ai artistei. Locul reîntâlnirii: Casa olarului Daniel Leș din Maramureș. Un loc de poveste, unde tradițiile au reînviat sub mâinile lui iscusite și care sunt date mai departe tuturor celor care-i calcă pragul.

Acolo, departe de zgomot, smog, aglomerație și stres, în inima autenticului Maramureș, în pacea aceea ancestrală și înconjurați de obiceiurile locului, Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, au ales să celebreze momentul în care cea de-a patra fiică a lor a primit taina sfântă a botezului.

Biserica aleasă a primit un decor inspirat din natura sălbatică, cu flori de câmp, lumânări delicate și cilindri din sticlă cu lumânări plutitoare, care au adăugat o notă de magie și eleganță.

Apoi, cu straie simple, din țesături naturale, cu mese întinse afară, în livadă, și cu bunătăți locale, cei doi și-au întâmpinat familia și oaspeții.

Meniul a avut gulaș, mămăligă, turte, fripturi și un „candy-bar” neaoș cu plăcinte, prăjituri, tarte și chiar scorușe - un soi de gogoși, toate făcute atunci, la ceaun sau la cuptorul cu lemne.

Printre cei care au fost martorii evenimentului de suflet și care apoi s-au bucurat de meniul maramureșan s-au aflat și Adela Popescu cu Radu Vâlcan, Andreea Ibacka cu Namiko și Ada Condeescu. Prietene de-o viață cu Laura Cosoi, ele s-au integrat imediat în această atmosferă bucolică, la rândul lor preferând astfel de petreceri boho-șic.

Ba chiar, soțul Adelei Popescu a profitat de moment pentru a-și testa abilitățile, fiindt filmat în timp ce învăța să olărească. La final, maestrul Daniel Leș a părut destul de mulțumit de vasul modelat de Radu Vâlcan și i l-a admirat ca atare.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg