Laura Cosoi şi Smiley s-au îndrăgostit de Thailanda

1 februarie, 2011
koh samui 180 jpeg

Timp de două săptămâni, cei doi s-au rupt de lume, au stat fără telefoane mobile şi Internet şi s-au bucurat de locuri rupte parcă din Paradis.

Timp de două săptămâni, cei doi s-au rupt de lume, au stat fără telefoane mobile şi Internet şi s-au bucurat de locuri rupte parcă din Paradis.

Cei doi şi-au început călătoria în Bangkok, unde au stat trei zile şi au vizitat Palatul Regal, cele mai importante temple, Ancient City, un fel de Muzeul Satului care se afla in afara Bangkok-ului, şi au făcut o plimbare cu barca pe râul Menam Chao Phraya.

„Am fost impresionată de arhitectura monumentelor, de istoria lor, de credinţa buddhistă, de culorile vii şi atenţia pentru detaliile fiecărui lucru care îi înconjoară, dar mai ales m-a impresionat respectul purtat de popor pentru rege. Mi-a mai plăcut tuk-tuk-ul, mâncarea absolut delicioasă, fructele aromate şi masajul, pe care nu l-am ratat în nicio zi, preferatul meu fiind masajul picioarelor şi masajul Thai“, a povestit Laura.

Următoarea destinaţie a fost Koh Samui, insula de care Laura s-a îndrăgostit la prima vedere. Şi cum să nu te îndrăgosteşti de nisipul alb, de apa limpede a mării ori de jungla, fauna şi flora exotică? Aici cei doi îndrăgostiţi au trăit dimineţi perfecte: din bungaloul în care erau cazaţi, ieşeau direct pe plajă, unde micul dejun era servit în bătaia brizei. Şi tot în acest décor minunat, Laura povesteşte că „am făcut safari prin junglă, am vizitat cascada, am luat prânzul în vârful muntelui, am fost la spectacole cu animalele, am hrănit elefanţii şi ne-am plimbat cu ei, am văzut Big Buddha, ne-am plimbat pe plajă şi am făcut o cură de peşte“.

image

Vezi aici galeria foto

Un alt loc senzaţional în care Laura şi Smiley au ajuns în această vacanţă a fost insula Phi Phi, insula pe care vedeta ProTV o descrie ca fiind un loc boem, o parte de Rai. „Aici nu au nici un alt mijloc de transport în afară de biciclete, oamenii îşi construiesc bungalouri pe plajă şi au foarte multe saloane de tauaje. Este în mod cert unul dintre cele mai frumoase locuri pentru plimbări nocturne“, ne-a spus Laura.

Aflaţi aici, cei doi n-au ratat şansa de a merge pe urmele lui Leonardo di Caprio, mai exact pe plaja Maya Bay, locul unde s-a filmat pelicula „The Beach“.

Şi tot în această vacanţă, Laura a încercat pentru prima oară să facă rafting şi snorkeling-ul. „Mi-am descoperit o nouă pasiune. Nimic nu mi se pare mai relaxant şi mai liniştitor ca întotatul printre peştii multicolori“.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG