Laura Cosoi vrea să nască natural și a treia oară. Ce spune actrița despre sarcină

3 iunie, 2022
cosoi10 jpg

Laura Cosoi își va strânge peste doar câteva zile cel de al treilea copil în brațe. Actrița vrea să nască tot natural.

“E incredibil chiar și pentru mine, dar iată că am început numărătoarea inversă până la venirea pe lume a surioarei Ritei și Verei. Parcă mai ieri îți spuneam că mi se pare minunat să am încă o dată șansă să aduc pe lume un suflet, iar acum mă pregătesc să nasc – natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

 Ce mă emoționează foarte tare e că fetele au deja o relație cu surioara lor care va veni curând pe lume, iar modul cum își manifestă tandrețea e copleșitor. Spre exemplu, Rita e curioasă și pune tot felul de întrebări: cum mănâncă bebe, cum respiră, dacă ține ochii închiși sau deschiși, dacă doarme sau e trează și multe altele. O pupă, o mângâie și uneori îi cânta. E super implicată în evenimentul acesta din familie!

Pe de altă parte și Vera a preluat un pic din comportamentul Ritei. Știe că bebe e în burtică la mami și vine din senin, îmi ridică tricoul și îi da „puși” surioarei”, povestește Laura Cosoi.

cosoi9 jpg

Actrița a reușit să se mențină și să nu ia prea multe kilograme respectând un regim simplu de viață.

“Am ajuns în cel de-al treilea trimestru al celei de-a treia sarcini. Trebuie să mărturisesc că deja nu prea mai pot mânca mult, mai mult „ciugulesc”. Mesele sunt mai dese și aproape frugale, pentru că de ceva vreme am arsuri și reflux. Deja nu mai pot dormi pe spate, iar nopțile mi le petrec mai mult șezând sau pe-o parte. Mai iau câte un dicarbocalm că să ameliorez stările acestea, dar ușurarea e doar de moment. Spre exemplu, dulce nu mai pot mânca deloc, pentru că am arsuri.

Popular, se spune că atunci când o femeie însărcinată are arsuri îi crește părul bebelușului. După cum mă simt acum, cred că fetiță noastră va avea un par de-i vom face codițe la naștere! Lăsând glumă la o parte, Rita și Vera s-au născut și ele cu destul par, așa că cea de-a treia grație cred că va avea și ea podoabă capilară când va vei pe lume.

Pentru că multe mame mă întreabă ce mănânc în sarcina, voi detalia și subiectul acesta. Dimineață, iau micul dejun cu fetele. Mănânc destul de des ouă fierte, pentru că sunt sursă importantă de proteine. În afară de asta prefer iaurt, cereale, dar fără zahăr adăugat, brânzeturi slabe și smoothie-uri făcute în casă.

Dacă sunt acasă, pe la 12.00 mănânc un bol cu supă și atât. Între mese, dacă mi-e foame, mănânc fructe sau legume crude și beau ceaiuri, dar nu cu scop terapeutic, ci pentru că îmi place gustul de ceai din plante – tei, mentă, cimbrișor, busuioc etc.

Pe la 5, 6, când vin fetele de la grădi, mănânc din nou cu ele ce am pregătit. De exemplu: budincă de macaroane, sufleuri, friptură de vită – mai rar, pentru că fetele o mănâncă un pic mai greu – ardei umpluți cu legume sau carne, paște, orez cu legume, mâncare în stil asiatic, noodless cu ciuperci, preparate din carne de curcan, peste la cuptor, budincă de orez etc. Puiul l-am cam evitat în perioada această.

Cu cină nu-mi bat foarte mult capul, în sensul că gătesc o dată la două zile și aia mâncăm. Nu avem nicio problema să mâncăm două seri același lucru. Uneori pot să fac și câte o pizza sau pur și simplu să pun pe masă lapte de capra sau ceai și pâine proaspătă cu magiun fără zahăr sau clătite – cu umpluturi dulci sau sărate”, mai povestește actrița.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png