Laurenţiu Duţă, în doliu

10 mai, 2017
Laurentiu Duta jpeg

Durere fără margini pentru liderul trupei 3rei Sud Est, care şi-a pierdut unul dintre părinţi.

image

Laurenţiu Duţă (40) şi-a pierdut acum două zile mama, care s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Ioana Duţă a fost operată şi tratată în Germania şi era periodic adusă la Bucureşti de la Năvodari de fiul ei pentru controale periodice.

„Mamă, pentru tine voi fi puternic. Mi-ai spus că mă vei veghea de acolo de sus. Te voi face mândră, aşa cum sper că am reuşit până acum. E nedrept că ai plecat… dar se pare că nu noi decidem. Te iubesc mai mult decât ai crezut şi îţi mulţumesc pentru tot. Am făcut tot posibilul să te salvez. Suflet pur, sper că într-o zi să ne revedem. Dumnezeu să te ocrotească, după atâta suferinţă!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Laurentiu Duţă, alături de mama sa.

Căsătorită de aproape o jumătate de veac cu chitaristul şi solistul Titi Duţă, artist care evolua în cele mai exclusiviste localuri de pe litoral, mai ales în perioada dinainte de ’89, Ioana Duţă i-a adus pe lume pe Laurenţiu şi pe Aida, amândoi solişti talentaţi şi care au bucurat-o cu nepoţi.

Familia Duţă

Deşi ani de zile au fost mai mult pe drumuri, prin turnee, în ultimii ani membrii familiei au fost uniţi şi de multe ori se întâlneau la pizzeria proprie, un local din Năvodari cunoscut pentru seri de karaoke unde cântau deseori cei trei artişti ai familiei.

Durerea este cu atât mai mare cu cât ieri Titi Duţă a împlinit 67 de ani, aniversare pe care urmau să o sărbătorească la acelaşi local de familie.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate