Laurențiu Reghecampf, mândru nespus de fiul cel mic. ”E copil de reclame” Micuțul e leit mama sa

31 martie, 2023
FotoJetReghe jpg

Laurențiu Reghecampf pare că și-a găsit fericirea și liniștea, de când are o nouă familie. Și este extrem de transparent cu fanii săi. Nu de puține ori, își expune iubirea pe Instagram, publicând fotografii tandre alături de Corina Caciuc, noua sa parteneră de viață.

Rghe PNG

Dar piesa de rezistență este micul Liam, un copil spectaculos, pe care toată lumea îl laudă. Și cum bine i-a spus un internaut, Liam este un copil de reclame. Băiețelul, extrem de fotogenic, seamănă izbitor cu mama sa, o femeie foarte frumoasă, dar și cu sportivul.

Liam Reghe (3) jpg

Antrenorul echipei de fotbal Neftci Baku, din Azerbaidjan, abia dacă-și mai încape în piele de mândrie când își privește odrasla. Băiețelul blond cu ochii albaștri mai are puțin și împlinește un anișor. Liam le bucură viețile din 19 mai 2022, este din ce în ce mai expresiv, iar urmăritorii lui Laurențiu Reghecampf se întrec în aprecieri pentru mezinul antrenorului. Căci Liam este într-adevăr irezistibil: „Seamănă leit cu Reghe”, „Mamă, cât îți seamănă”, „Seamănă leit cu voi și cu Bebeto”, „Doamne, ce copil superb”, „Seamănă cel mai mult cu tine dintre toți copiii tăi”, „Reghe, ești 1/1 cu el! Ce minunat”, „Ochii albaștri: amprentă de familie. Să vă traiască, e superb”, sunt doar câteva dintre comentariile care au curs la postarea lui Reghe.

Liam este al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și-a reclădit o nouă viață, după multiplele neînțelegeri pe care le-a avut cu fosta soție, Anamaria Prodan, și 15 ani de mariaj. Și cu ea are un fiu, alintat Bebeto. De asemenea, Laurențiu Reghecampf este și tatăl lui Laurențiu Reghecampf jr, primul său născut pe care l-a făcut cu prima soție, Mariana Pfeiffer.

A reușit foarte greu să plece de lângă Anamaria Prodan, o femeie puternică, ce nu a renunțat ușor. Mai mult, i-a rămas și o amintire extrem de neplăcută. Chiar la botezul lui Liam, Laurențiu Reghecampf a participat cu un ochi vânăt, după o altercație extrem de urâtă, în public, cu Anamaria Prodan.

De atunci, lucrurile par că s-au liniștit, fiecare reușind să meargă în viață pe drumul nou ales.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg