Laurențiu Reghecampf, mândru nespus de fiul cel mic. ”E copil de reclame” Micuțul e leit mama sa

31 martie, 2023
FotoJetReghe jpg

Laurențiu Reghecampf pare că și-a găsit fericirea și liniștea, de când are o nouă familie. Și este extrem de transparent cu fanii săi. Nu de puține ori, își expune iubirea pe Instagram, publicând fotografii tandre alături de Corina Caciuc, noua sa parteneră de viață.

Rghe PNG

Dar piesa de rezistență este micul Liam, un copil spectaculos, pe care toată lumea îl laudă. Și cum bine i-a spus un internaut, Liam este un copil de reclame. Băiețelul, extrem de fotogenic, seamănă izbitor cu mama sa, o femeie foarte frumoasă, dar și cu sportivul.

Liam Reghe (3) jpg

Antrenorul echipei de fotbal Neftci Baku, din Azerbaidjan, abia dacă-și mai încape în piele de mândrie când își privește odrasla. Băiețelul blond cu ochii albaștri mai are puțin și împlinește un anișor. Liam le bucură viețile din 19 mai 2022, este din ce în ce mai expresiv, iar urmăritorii lui Laurențiu Reghecampf se întrec în aprecieri pentru mezinul antrenorului. Căci Liam este într-adevăr irezistibil: „Seamănă leit cu Reghe”, „Mamă, cât îți seamănă”, „Seamănă leit cu voi și cu Bebeto”, „Doamne, ce copil superb”, „Seamănă cel mai mult cu tine dintre toți copiii tăi”, „Reghe, ești 1/1 cu el! Ce minunat”, „Ochii albaștri: amprentă de familie. Să vă traiască, e superb”, sunt doar câteva dintre comentariile care au curs la postarea lui Reghe.

Liam este al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și-a reclădit o nouă viață, după multiplele neînțelegeri pe care le-a avut cu fosta soție, Anamaria Prodan, și 15 ani de mariaj. Și cu ea are un fiu, alintat Bebeto. De asemenea, Laurențiu Reghecampf este și tatăl lui Laurențiu Reghecampf jr, primul său născut pe care l-a făcut cu prima soție, Mariana Pfeiffer.

A reușit foarte greu să plece de lângă Anamaria Prodan, o femeie puternică, ce nu a renunțat ușor. Mai mult, i-a rămas și o amintire extrem de neplăcută. Chiar la botezul lui Liam, Laurențiu Reghecampf a participat cu un ochi vânăt, după o altercație extrem de urâtă, în public, cu Anamaria Prodan.

De atunci, lucrurile par că s-au liniștit, fiecare reușind să meargă în viață pe drumul nou ales.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

NSYNC   GettyImages 953234702 jpg
Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg