Laurențiu Reghecampf și-a creștinat fiul având un ochi vânăt, după bătaia cu Anamaria Prodan

26 septembrie, 2022
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg

A fost un weekend foarte intens pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și-a creștinat duminică fiul, pe Liam, pe băiețelul pe care îl are cu iubita sa, Corina Caciuc.

Însă amintirile vor fi dureroase, căci Laurențiu apare în imaginile de la botez cu ochiul vânăt, după o bătaie reprobabilă cu Anamaria Prodan, fosta soție, care încă pare că nu se poate obișnui cu gândul că Reghe și-a refăcut viața.

Filmările cu bătaia dintre cei doi au devenit virale în online, însă nu trebuie să uităm de impactul pe care îl au asupra copiilor. Și cel mai afectat este Bebeto, fiul pe care cei doi foști soți îl au împreună, pentru care bătaia din stradă a părinților nu poate fi o imagine prea plăcută, pe care să o uite ușor.

Însă cum viața merge înainte, Laurențiu a postat imaginile de la botez, bucurându-se de moment și de noul fiu adorabil.

Scandalul de vineri seară s-a lăsat cu ordine temporare de restricție și declarații la poliție și dacă sâmbătă au apărut și filmările scandalului, dar și mai multe declarații dure ale Aneimaria, situația însă a luat o turnură neașteptată în cursul zilei de duminică, în ziua botezului. Anamaria Prodan a postat un mesaj în online.

Agentul a avut un mesaj pentru micuțul Liam, mesaj prin care a dorit să își exprime dorința de a pune capăt războiului.

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp.

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, a fost mesajul postat de Instagram de Anamaria Prodan.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg