Lavinia Pârva: „Am aflat din presă că sunt grasă“

23 mai, 2014
Lavinia Pârva (foto: Facebook) jpeg

Supărată pe o publicaţie de paparazzi care a inclus-o la capitolul „îngrăşate din dragoste“, partenera lui Ştefan Bănică Jr. se apără spunând că fotografiile cu ea au fost trucate pentru a părea cu mai multe kilograme în plus.

Supărată pe o publicaţie de paparazzi care a inclus-o la capitolul „îngrăşate din dragoste“, partenera lui Ştefan Bănică Jr. se apără spunând că fotografiile cu ea au fost trucate pentru a părea cu mai multe kilograme în plus. Lavinia Pârva a rămas suprinsă văzând instantaneele publicate de revista cu pricina, despre care susţine că ar fi fost prelucrate cu intenţia de-a o arăta mai grasă decât este în realitate.

„Dragii mei, în ultimul timp am aflat din anumite publicaţii că sunt foarte grasă. Adevărul e că, atunci când am văzut fotografiile, m-am speriat şi eu, când mi-am dat seama ce poate face photoshopul. Aşa că, «orientându-mă» după acele imagini, mi-a fost frică că nu voi avea loc pe o plajă normală şi am căutat una pustie, pentru a putea ocupa tot nisipul! Sunt foarte «simpatici» cei care îşi doresc cu tot dinadinsul să facă rău gratuit. Vă doresc o zi minunată şi să ne bucurăm în continuare de soare!“, a replicat ea pe contul ei de Facebook, postând totodată o fotografie recentă cu ea în costum de baie.

image

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg