Lavinia Tatomir (Pintea) l-a dat în judecată pe Măruţă şi cere daune de 100.000 €

6 martie, 2015
media 141891481793665000 jpeg

Văduva regretatului actor Adrian Pintea a deschis un proces împotriva Antoanelei Eremencu, care i-a adus prejudicii de imagine declarând în emisiunea de după-amiază de la Pro TV că i-a furat bărbatul.

Văduva regretatului actor Adrian Pintea a deschis un proces împotriva Antoanelei Eremencu, care i-a adus prejudicii de imagine declarând în emisiunea de după-amiază de la Pro TV că i-a furat bărbatul.

În toamna anului trecut, Antoanela Eremencu a povestit, de pe canapeaua lui Măruţă, că ea şi Laurenţiu Cârstea aveau o relaţie de 15 ani, care s-a rupt brusc atunci când între ei a intervenit Lavinia Tatomir (Pintea).

image
image

Văduva regretatului actor Adrian Pintea a uzat de dreptul la replică într-un interviu pentru WowBiz.

„Probabil că este o femeie rănită. Sunt capabilă să înţeleg acest lucru. Nu poate trece peste pierderea suferită, mă gândesc! Cel mai probabil, ştiindu-ne fericiţi, împliniţi, încearcă să se răzbune discreditându-ne într-un mod care mie şi viitorului meu soţ ne aduce o gravă atingere a imaginii, a reputaţiei“, a spus aceasta pentru wowbiz.ro.

„Este motivul pentru care vom acţiona în consecinţă, pe cale legală. Trebuie să lămurim un aspect important: relaţia noastră a debutat la sfârşitul acestei veri, când Laurenţiu era deja, cum spuneam, un bărbat liber. Mă simt profund jignită de afirmaţiile unei femei pe care nu am cunoscut-o în viaţa mea şi pe care nu am despărţit-o niciodată de partenerul ei“, a ţinut Lavinia Tatomir să clarifice la WowBiz.

Citeşte şi:

Văduva lui Adrian Pintea vorbeşte despre relaţia cu noul soţ

FOTO Lavinia Pintea s-a recăsătorit

Cert e că atât ea, cât şi actualul ei soţ, Laurenţiu Cârstea, au acţionat-o în judecată pe Antoanela Eremencu, dar şi pe Cătălin Măruţă şi postul Pro TV, care au găzduit emisiunea. Iar pentru prejudicierea imaginii, daunele cerute în instanţă s-ar ridica la suma de 100.000 €.

Foto: Paul Buciuta/Tango, WowBizRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg