Le mai ştii pe fetele din trupa POPS? Uite ce fac acum FOTO&VIDEO

21 iulie, 2017
trupa pops jpeg

Minola, Diana, Tina şi Aylin. Adică POPS, trupa care s-a format în urma concursului "Alege ASIA" şi care a avut un succes nebun în anii 2000. Uite ce mai fac acum cele patru fete.

image

A fost nebunie când s-au lansat cu melodia "Bum, Bum"! Cele patru fete n-au avut şansa de-a intra în trupa ASIA, dar în urma concursului televizat au format POPS, care s-a dovedit a fi revelaţia anului 2002.

Astfel, Diana Bişinicu, Aylin Cadîr, Tina Geru şi Minola Szikszai au devenit, peste noapte, la fel de cunoscute ca senioarele din ASIA.

Din păcate, după numai câteva piese devenite hituri, trupa s-a destrămat în 2006.

Cel mai recent, am ascultat un refren al formaţiei POPS într-o postare a Dianei, care le-a amintit fostelor ei colege de trupă de perioada în care cântau împreună şi mergeau în turnee.

Iată cum s-a schimbat viaţa celor patru fete după POPS (continuare pe pagina următoare).

image

După ruptură, Diana Bişinicu (31) a continuat cu muzica, îmbrăţişând şi stilul macedonean, mai ales la nunţi şi petreceri private.

image

Mai mult, s-a căsătorit cu un constănţean care are o afacere cu bijuterii şi diamante, i-a avut ca naşi pe Marcel Toader şi soţia lui de atunci, Gabi Cristea, şi este mămica unei fetiţe pe nume Riana (4).

  

image image image image

Aylin Cadîr (30) a rămas şi ea în branşă, cântând cu trupa ei, dar la fel de mult îi place şi actoria. Ea a avut câteva roluri semnificative în serialele "Cu un pas înainte", "Vine poliţia!", "Iubire şi Onoare" ori în piesa de teatru "Maitrey".

Şi Aylin şi-a făcut familie, ea fiind mămica unui băieţel de aproape doi ani şi avându-i ca naşi de căsătorie pe părinţii Minolei.

  

image image

(continuare pe pagina următoare)

image

Despre Ecaterina (Tina) Geru am aflat că s-a căsătorit anul trecut cu un indian şi s-a mutat în Dubai, unde-şi creşte fiul de un an şi jumătate.

image image

Iniţial, ea a încercat să se relanseze solo şi chiar era în cărţi pentru duetul "Pleacă" al trupei VUNK, dar ulterior partea ei vocală a ajuns la Antonia.

image image image

Cât despre Minola Szikszai, ea a absolvit Facultatea de Drept şi s-a angajat la o companie de servicii de consultanţă în comerţul cu produse petroliere şi cărbune energetic.

   

image image

Acum, cântă cu o trupă, are o linie de bijuterii handmade şi deţine o agenţie de turism.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg