Le mai ştii pe starurile din “Charmed”, din anii '90? Cum arată ele, după 18 ani!

9 august, 2016
99 charmed cast jpeg

Unul dintre serialele de succes ale anilor ’90 a fost “Farmece”. Sau “Charmed”, cum e mai uşor de ţinut minte. Debuta prin anul 1998, cu trei actriţe foarte tinere şi în  vogă la momentul acela – vorbim în special de Shannen Doherty, care deja era celebră pentru rolul din alt serial al generaţiei, “Beverly Hills 90210”, dar şi de Alyssa Milano, care bifase deja câteva roluri bune în producţiile vremii. Acum au devenit vedete hollywoodiene, deloc lipsite de scandaluri şi probleme...

În 1999: Alyssa Milano, Shannen Doherty & Holly Marie Combs

Dar câţi dintre cei care au căzut pradă “farmecelor” personajelor surori, menite să lupte contra forţelor malefice, şi le-au urmărit crescând şi evoluând şi pe covorul roşu, de-a lungul celor opt sezoane? Şi unde au ajuns eroii serialului acum? Vorbim nu doar de Alyssa şi Shannen, ci şi de a treia “vrăjitoare”, Holly Marie Combs, ori de Rose McGowan.

Actriţele din Charmed, surori vrăjitoare în lupta contra forţelor malefice

Ne-am gândit să trasăm o paralelă între anii ’90-2000 şi anul 2016 şi să vedem cum erau vedetele din Charmed atunci, cât şi cum s-au schimbat de-a lungul celor 18 ani şi ce mai fac în prezent. Nouă ni se pare că s-au maturizat extrem de frumos!

Alyssa Milano

Una dintre eroinele principale ale serialului Farmece s-a născut într-o familie italiano-americană, în Brooklyn, şi a descoperit pasiunea pentru actorie când bona ei a dus-o la o audiţie personală pentru un musical. La 7 ani, Alyssa deja juca un rol minor în producţie pe Broadway, ca după trei ani să ajungă într-un serial de comedie, Who’s The Boss.

Alyssa în 1996, la 24 de ani

Înainte de rolul vrăjitoarei Phoebe Halliwell în Charmed, Alyssa a jucat şi-n alt serial al anilor ’90, Merlose Place, timp de un an. Amuzant este că, cu 3 ani înainte de debutul serialului Charmed, Alyssa (43) a pierdut în faţa colegei de serial, Shannen Doherty, un rol în Mallrats.

Alyssa în anii '90

Din 2013, actriţa joacă în Mistresses, tot un serial dramă despre viaţa scandaloasă a patru prietene bune, fiecare cu problemele lor personale şi profesionale.

Allyssa Milano & Holly Marie Combs în 2003

Cât despre viaţa personală, Alyssa Milano a fost logodită cu actorul Scott Wolf timp de un an. În 1999, s-a căsătorit cu cântăreţul Cinjun Tate, de care a divorţat peste un an, iar în prezent are un fiu şi o fiică cu soţul David Bugliari, cu care s-a logodit după un an de relaţie şi căsătorit pe 15 august 2009.

Acum, în 2016

Shannen Doherty

În 1994, "The Margaret Mitchell Story"

Cea mai faimoasă dintre starurile Charmed rămâne Shannen (45), care nu doar c-a apărut în filme iconice precum Beverly Hills 90210 cu rolul Brendei Walsh, dar este şi foarte bună prietenă cu colega ei din Charmed, Holly Marie Combs -  cu care s-a şi prezentat la audiţii atunci. Shannen a părăsit serialul după 2 sezoane şi trece la alte filme. S-a întors la rolul care a consacrat-o, Brenda, pentru noul serial 90210 din 2008, pentru câteva episoade.

Shannen Doherty în 2000

De-a lungul vremii, a apărut şi-n pictoriale nud pentru Playboy, dar şi-n scandaluri datorate firii sale rebele şi controversate. A fost căsătorită de 3 ori – cu Ashley Hamilton timp de un an, cu Rick Salomon timp de un an şi cu fotograful Kurt Iswarienko, din 2011.

Shannen & Holly Marie sunt prietene din tinereţe. Aici, recent

Din păcate, bruneta se luptă cu cancerul de sân din 2015 – situaţie pe care a expus-o şi public săptămânile acestea, arătând prin ce chinuri trece în lupta cu boala.

Holly Marie Combs

Holly, în 2000

Prietenă cu Shannen Doherty, cea mai serioasă dintre vrăjitoarele din Charmed are 42 de ani şi e celebră pentru serialele în care a jucat: Picket Fences (1992-1996), Charmed şi Pretty Little Liars (din 2010). Rolul lui Piper Halliwell i-a adus recunoaştere pe plan internaţional, după o carieră în modelling de mică.

Holly Marie şi Alyssa Milano în 2002

Copilăria i-a fost foarte grea: mama sa avea 16 ani când a născut-o, părinţii lui Holly au divorţat pe când ea avea 2 ani, s-a mutat din casă în casă cât timp mama ei încerca să devină actriţă. Actriţă a devenit şi Holly, de la 14 ani, jucând în producţii cu actori grei precum Susan Sarandon, Tom Cruise ori Don Johnson. Abia la 18 ani a cunoscut faima cu primul serial, Picket Fences, iar pentru Charmed, a fost nu doar actriţă, ci şi producător din sezonul al cincilea.

În Pretty Little Liars

Despre viaţa ei personală, putem spune că se bucură să fie mama a trei copii cu al doilea soţ, David Donoho (de care a divorţat în 2011), cu care a avut o relaţie foarte lungă şi a lucrat la serial. Acum, are o relaţie cu un cântăreţ, Josh Hallbauer.

Holly cu unul din fiii săi, Finley

Rose McGowan

Rose în 2000

Roşcata a cunoscut faima tot prin serialul Charmed, urmând apoi filme precum Scream ori Going All the Way, The Black Dahlia ori Grindhouse al lui Tarantino.

În 1998 cu Marilyn Manson

McGowan şi-a făurit o imagine controversată după ce-a făcut unele remarci publice homofobe de-a lungul timpului, chiar şi recent, legat de Caitlyn Jenner, dar şi în trecut, când a avut o relaţie foarte publică cu rockerul Marilyn Manson timp de 3 ani şi jumătate. După eşecul amoros, Rose s-a aruncat în braţele regizorului Robert Rodriguez, cu care ar fi trebuit să se căsătorească în 2009. În schimb, s-au despărţit.

Aşa a apărut în 1998 la gala MTV

În iulie 2013, actriţa s-a logodit cu Davey Detail, cu care s-a şi căsătorit în acelaşi an. În februarie, anul acesta, însă, a anunţat separarea de el şi începerea procedurilor pentru divorţ.

Rose McGowan în prezent

Cât priveşte lookul său, Rose a trecut la o imagine indie (poate şi datorită implicării sale în producţia de filme independente), prin care şi-a schimbat atât stilul vestimentar, cât şi tunsoarea – preferând să fie tunsă foarte scurt – pixie – ori chiar rasp în cap.

Rose McGowan

 FOTO GETTY IMAGES

 



Recente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg