Le mai ştiţi pe fetele din trupa ”Sugababes”? Una dintre ele este mamă acum!

21 august, 2017
sugababes2 jpeg

A fost una dintre cele mai îndrăgite formaţii de la începutul anilor 2000, deşi componenţa trupei s-a schimbat total de-a lungul anilor. Siobhan Donaghy (1998-2001), Mutya Buena (1998-2005), şi Keisha Buchanan (1998-2009) au fost cele care au înfiinţat trupa şi care au rămas în istorie drept fetele Sugababes. Ele au fost înlocuite, însă, de Heidi Range (2001), Amelle Barrabah (2005) şi Jade Ewen (2009) care au dus trupa pe culmile succesului.

Trupa ”Sugababes”, în varianta originală

Siobhan Donaghy, roşcata din trupa originală, a anunţat prin intermediul Instagramului faptul că a devenit mamă pentru prima oară. ”Bun venit în lume, micuţule om! Ford Charles McCoy, 13 august”, a scris ea în dreptul fotografiei surprinse la câteva clipe de la venirea pe lume a micuţului Ford.

Siobhan a devenit mămică

După cum era de aşteptat, fanii internauţi, nostalgici după vremea ”Sugababes”, i-au lăsat zeci de comentarii de felicitare. Printre aceştia s-au numărat şi cele două foste colege de trupă, Keisha şi Mutya. ”Felicitări, scumpo!”, a scris una dintre ele în dreptul fotografiei respective.

Siobhan e căsătorită din 2013 cu Chris McCoy, iar micuţul este primul copil al cuplului. Artista a fost prima care a părăsit trupa ”Sugababes”, lăsându-i loc lui Heidi Range, pentru a se concentra pe o carieră solo. Ea a scos, în acea perioadă, două albume muzicale, intitulate ”Revolution in me” şi ”Ghosts”. În cele din urmă, Siobhan s-a reunit cu fostele colege de trupă, Mutya şi Keisha, formând band-ul ”Mutya Keisha Siobhan”. Ultimul album scos de cele trei este ”Flatline”, în august 2013.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg