Le stă bine nemachiate? Vedetele care preferă look-ul natural

30 ianuarie, 2018
Jessica Alba Looks Exhausted After A Trip To Bodhi Tree jpeg

Într-o lume în care se pune atât de mult accent pe frumuseţea fizică, aceste staruri au îndrăznit să-şi arate frumuseţea naturală, fără să-şi estompeze eventualele imperfecţiuni faciale cu ajutorul machiajului. Au procedat oare corect?...

image

Alicia Keys

image

A devenit vedeta care se prezintă chiar şi pe covorul roşu nemachiată. Sau, mă rog, machiată cât se poate de subtil, astfel încât să transmită un mesaj clar tinerelor – frumuseţea nu este condiţionată de fondul de ten sau creionul dermatograf, ci de starea pe care o ai şi atitudinea afişată. Ce ziceţi, arată bine fără smokey eyes şi buzele rujate sau ar trebui să-şi dea totuşi cu puţin mascara atunci când iese din casă?

image

Shailene Woodley

image

Iată altă celebritate care nu dă doi bani pe aspectul exterior atunci când se află în spaţiul public. Actriţa se machiază de fiecare dată când îşi face prezenţa la evenimentele de promovare a filmelor ei, însă, în timpul liber, este liberă ca pasărea cerului să-şi lase tenul să respire. Foarte degajată cu look-ul ei, Shailene a fost fotografiată de numeroase ori fără pic de machiaj pe faţă şi trebuie să recunoaştem că nu-i stă rău deloc!

image

Cara Delevingne

image

Când eşti una dintre cele mai apreciate modele ale prezentului şi porţi machiaj de scenă în fiecare zi din viaţa ta, da, ai nevoie şi de momente de respiro, când poţi să renunţi la fondul de ten şi eyelinner-ul care face minuni în mod normal. A, şi nu strică nici vârsta fragedă şi genele extraordinare moştenite de la părinţi! Aşadar Cara arată fabulos chiar şi atunci când este de-abia trezită din somn şi n-a apucat să-şi hidrateze măcar tenul. Jealous anyone?

image

Gigi Hadid

image

Alt top model care are o frumuseţe naturală demnă de invidiat! În zilele ei libere, când nu reprezintă niciun brand fashion de cinci stele, Gigi se pozează makeup free în fel şi chip, după care postează imaginile pe conturile ei de socializare. Şi, deloc surprinzător, fotografiile cu Hadid nemachiată se bucură de un succes la fel de mare precum cele în care o admirăm pe frumoasă blondă pusă la patru ace. Hmmm!...

image

Cameron Diaz

image

Ei, da, ea a trecut binişor de vârsta la care poţi arunca orice haine pe tine înainte de-a ieşi din casă şi arăta de milioane chiar şi atunci când părul e ciufulit şi tenul încă afectat de nopţile nedormite şi produsele cosmetice aplicate excesiv, ani în şir! La 45 de ani, chipul actriţei se resimte după aplicarea repetată a machiajului de cinema, însă simpaticei vedete nu prea pare să-i pese de aşa ceva când se prezintă în public complet neretuşată.

image

Lupita Nyong

image

Un adevărat fashion icon, actriţa de culoare crede cu convingere că poate fi un model pentru fiecare tânără care nu pune accentul pe frumuseţea exterioară, ci se concentrează mai mult pe cea interioară. Iar acest lucru e absolut lăudabil! Nu de puţine ori am văzut-o – şi admirat-o! – pe Lupita, pe covorul roşu, cu un machiaj abia vizibil, ceea ce n-a făcut decât să multiplice cuvintele de laudă primite din partea fanilor ei.

image

Lorde

image

S-a bucurat de succes încă de pe vremea când era o adolescentă nesigură pe ea, dar acest lucru nu i s-a urcat la cap, ci, dimpotrivă, a determinat-o să se maturizeze mai repede decât era aşteptat. Astfel, cântăreaţa a ajuns să se simtă confortabil în pielea ei – atât la propriu, cât şi la figurat – şi să aleagă să apară makeup free în faţa publicului de fiecare dată când şi-a dorit asta.

image

Jessica Alba

image

OK, ea este atât de frumoasă, încât nici măcar nu are nevoie de machiaj! Trăsăturile ei faciale sunt aproape perfecte, iar retuşul unor imperfecţiuni nici măcar nu este necesar. Iar frumoasa actriţă e cât se poate de conştientă de asta! Aşadar, nu de puţine ori am zărit-o pe Jessica în spaţiul public nemachiată, dar… superbă!

image


Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia