Leaving Las Vegas 2. Nicolas Cage, beat criţă şi desculţ, dat afară dintr-un restaurant. „Credeam că e un vagabond pus pe scandal”

25 septembrie, 2021
1 nicolas cage 1 profimedia 0471259404 jpg jpeg

Ce-a fost şi ce-a ajuns unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood?! Sub influenţa alcoolului şi pus pe harţă, superstarul a ajuns în atenţia angajaţilor dintr-un restaurant din Las Vegas, care s-au văzut nevoiţi să-l dea afară pe scandalagiul de Nicolas Cage.

Nu numai că a fost un episod regretabil din viaţa unui star de calibrul lui, dar întreaga nebunie a fost şi filmată în timp ce i se arăta uşa de la intrare actorului beat şi necooperant. Cum de s-a ajuns aici?

Unul dintre martorii la asemenea secvenţă au declarat că Nicolas era „beat criţă şi pus pe scandal” şi, desculţ cum era şi îmbrăcat deloc pretenţios, a fost confundat cu un vagabond care nu-şi avea locul într-un bar cu pretenţii din Las Vegas cum era cel în care se afla.

stanga
dreapta
2 nicolas cage profimedia 0471259121 jpg jpeg
3 nicolas cage profimedia 0471259404 jpg jpeg
4 nicolas cage profimedia 0471259515 jpg jpeg
1 nicolas cage 1 profimedia 0471259404 jpg jpeg

Actorul care a luat Oscarul interpretând rolul unui alcoolic în filmul “Leaving Las Vegas” a fost dat afară din Lawry’s Prime Rib săptămâna trecută, în cursul zilei de luni, după ce s-a certat cu unul dintre angajaţii localului, iar totul a fost filmat şi făcut public de tabloidul The Sun.

„Nicolas Cage a cam răvăşit aici!...”, se poate auzi pe înregistrarea publicată în exclusivitate de binecunoscutul tabloid că a spus cineva din apropierea starului. Actorul era nebărbierit, cu pantaloni cu imprimeu de leopard, un tricou negru şi n-avea încălţări în picioare.

Episod regretabil

Unul dintre clienţii restaurantului a declarat pentru presa americană că l-a confundat pe actor cu un vagabond beat şi pus pe scandal. „Spre mare noastră surprindere, ne-am dat apoi seama că era vorba despre Nicolas Cage”, a dezvăluit acesta despre actorul de 57 de ani.

“Era pilit rău şi se tot certa cu un angajat de-ai restaurantului. Era într-o stare deplorabilă şi mergea desculţ prin bar. Angajaţii ne-au spus că tot consumase shot-uri de tequila şi whiskey Macallan 1980. Ţipa la oameni şi încerca să se ia la ceartă cu ei, iar angajaţii i-au cerut atunci să părăsească localul”, a dezvăluit martorul.

„Era atât de beat, încât de-abia dacă putea să-şi pună papucii în picioare înainte de-a fi însoţiat afară din local”, a mărturisit martorul, care susţine că Cage „ne-a întrebat dacă nu cumva vrem să mergem cu el acasă”.

Înregistrarea cu pricina ni-l arată pe Nicolas dat afară şi încercând să intre înapoi în restaurant. „Opreşte-te, omule!”, se aude din nou pe video făcând referire la felul în care Cage se făcea de râs în faţa tuturor.

Alcoolic şi-n realitate

Nu numai că a interpretat magistral rolul unui alcoolic pe marele ecran, dar actorul are probleme cu băutura şi-n viaţa reală. În martie 2019, şi-a anulat cel de-al patrulea mariaj, cu Erika Koike, recunoscând că era prea beat pentru a înţelege ce i se întâmplase la altar.

În 2018, în timpul unui interviu cu The Guardian, Cage a recunoscut că se implică 100% în munca sa pentru a evita autodistrugerea. „Ajung să comand două sticle de vin roşu, după care dispar de pe suprafaţa pământului, iar mie nu-mi place când devin tipul ăsta, aşa că trebuie să muncesc şi iar să muncesc”, a dezvăluit acesta.

Actorul şi-a pierdut definitiv mama în cursul acestui an, lucru care cel mai probabil în cauzează vedetei un disconfort psihic extrem, peste care trege cum ştie el mai bine – recurgând la alcool.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg