Legătura dintre Bogdan Stanoevici şi Nicu Ceauşescu. Ileana Şipoteanu a dat toate detaliile

14 ianuarie, 2021
1 bogdan3 jpg jpeg

Ileana  Şipoteanu are multe amintiri legate de Bogdan Stanoevici, actorul care ;i-a pierdut viaţa dupţ ce plămânii i-au fost distruşi de covid.  Cândva, cei doi au fost chiar la un pas să îşi piardă viaţa într-un accident de maşină. Într-un astfel de moment, solista l-a cunoscut pe Nicu Ceauşescu, care era bun prieten cu Bogdan.

“Am o amintire frumoasă legată de actorul Bogdan Stanoevici.

Era o zi de toamnă frumoasă a anului 1988. Ne pregăteam să plecăm într-un turneu de cîteva zile prin oraşele Transilvaniei : Sibiu şi încă vreo două... eu, împreună cu trei cavaleri: Bogdan, Dan Tufaru şi Cătălin Crişan. Aveam să călătorim cu o Dacia 1300-galbenă a lui Bogdan ( actor talentat, lider remarcant în rîndurile tinerilor UTC-işti şi prieten bun cu Nicu Ceauşescu). Ne îndreptam către Braşov, glumeam, râdeam, se spuneau bancuri, imaginaţi-vă doar ce atmosferă era pe drumurile patriei noastre şi ce curaj am avut să plec alături de trei nebuni, frumoşi şi liberi, care vorbeau tot felul de lucruri fără eschivare şi care m-au învăţat şi poker, iar asta pentru că le trebuia a patra mână.

La un moment dat, şoferul nostru simpatico, Bogdan, ne-a anunţat că nu mai ţin frânele şi că nu mai poate controla maşina. Disperaţi, văzînd că era s-o luăm de vreo două ori la vale, băieţii au început să-i zică câteva ( tot fără eschivare că eu am fost nevoită să-mi bag degetele în urechi). Într-un final, ne-am oprit. Adevărat, foarte aproape de un parapet, dar ne-am oprit. La 20 de minute după, a oprit pe partea cealaltă, în drumul spre Sibiu, o maşină Jeep, cred, nu mai ţin minte, descinzând şeful lor, al uteciştilor, Nicu Ceauşescu. Întâmplare sau căi telepatice !?

Nu intru în amănunte, pentru că nu este vorba de el aici, doar atât vreau să vă spun că am cunoscut un om drăguţ, civilizat,manierat (mi-a pupat mâna),calculat şi foarte bine îmbrăcat, de-am putut să-mi văd chipul schimonosit de atâta rîs în pantofii lui de lac. Aproape spre perfecţiune (ah ! ). Ne-a întrebat una-alta, a discutat cu Bogdan despre viitoarele evenimente ale tinerilor din Sibiu, despre ce ar trebui să mai înbunătăţească referitor la programe şi la multe alte acţiuni şi atunci ne-a confirmat Bogdan, că postura sa onestă de luptător pentru cauze bune era foarte apreciată. Între timp s-au rezolvat problemele cu maşina şi am plecat mai departe. Spectacolul era la ora 19.00, aşa că am putut să ne mai plimbăm, să bem o cafea şi să comentăm cu haz despre ce ni se întîmplase, pentru că, datorită lui Bogdan şi a dragilor mei colegi, am trăit clipe minunate şi de neuitat. Îmi imaginez cum va fi întâlnirea lor”, povesteşte Ileana.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg