Legătura incredibilă dintre Răzvan Ciobanu şi locul accidentului mortal! Designerul frecventa acea zonă

29 aprilie, 2019
1 razvan ciobanu 29042019 jpg jpeg

Celebrul designer şi critic de modă Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, el pierzându-şi viaţa într-un accident auto care a avut loc la intrarea în Săcele, în judeţul Constanţa.

Din câte se pare, Răzvan Ciobanu a participat la mare la Sunwaves, după care ar fi plecat, potrivit celor de la Antena 1, cu maşina unei prietene, către Bucureşti. Designerul ar fi greşit drumul şi s-ar fi îndreptat spre Săcele, însă sursa citată notează că zona în care a murit Răzvan Ciobanu era cunoscută de el.

Potrivit informaţiilor oferita la Observatorul de la ora 13.00, Răzvan Ciobanu ajutase în trecut o familie din Săcele, el fiind văzut de mai multe ori în acea zonă. Din păcate, de această dată acest drum i-a fost fatal!

Informaţii contradictorii apar însă în privinţa maşinii pe care o conducea Răzvan Ciobanu, dar şi în privinţa unui act de identitate descoperit în autovehicul. Cei de la Cancan notează că în maşină ar fi fost găsit un buletin de Bucureşti, ale unui bărbat cu iniţialele I.C., în timp ce Adevărul notează că buletinul era al unei persoane din Călăraşi.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg