Legătura nebănuită dintre prinţul Harry şi Sinéad O'Connor. Ce scrisoare deschisă are cântăreaţa pentru el: ”Mulţi apreciem ce faci! E atâta durere...”

17 august, 2021
1 fotojethar jpg jpeg

Sinéad O'Connor i-a scris prinţului Harry o scrisoare deschisă după ce a fost extrem de impresionată de documentarul ”The Me You Can't See” de pe Apple TV.

E despre sănătatea mentală care adesea poate fi şubrezită de diverse evenimente din viaţa noastră. Cântăreaţa în vârstă de 54 de ani se identifică cu traumele suferite de Harry. Aşa cum prinţul a fost devastat de moartea năprasnică a mamei sale, când avea doar 12 ani, şi Sinéad şi-a pierdut mama în circumstanţe asemănătoare, când avea 18 ani.

Iată ce a scris artista prin intermediul ziarului Ireland's Sunday Independent: ”Ca cineva care are probleme mentale cauzate de traume emoţionale, vreau să ştii cât sunt de cucerită de materialele prezentate în documentar. Ca să folosesc un termen muzical, ne-ai dat gata. Şi străluceşti, în ciuda provocărilor vieţii.”

stanga
dreapta
2 fotojethar jpg jpeg
7 harry jpg jpeg
4 harry2 jpg jpeg
5 sinead o connor jpg jpeg
6 sinead o connor 1 jpg jpeg
7 sinead o connor 2 jpg jpeg
8 sinead o connor 3 jpg jpeg

Documentarul ”Eu, cel pe care nu îl vezi” este o colaborare între prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani şi Oprah Winfrey, celebra realizatoare în vârstă de 67 de ani. Cei doi au ştiut să prezinte magistral bucăţi de viaţă care se leagă de probleme ale sănătăţii mentale, cu povestiri din întreaga lume.

Iată ce a mai declarat Sinéad O'Connor în scrisoarea sa deschisă: ”Harry, îţi scriu pentru că avem ceva în comun. Şi eu mi-am pierdut mama într-un accident de maşină. Ştiu cum e să suferi şi te admir pentru curajul tău de a te expune public. E un şoc care izbucneşte abia după câţiva ani, după ce mocneşte în tine, şocul pierderii cuiva drag într-un accident. E o recuperare mentală care poate dura o viaţă.”

Cântăreaţa irlandeză e recunoscătoare pentru deschiderea prinţului. Consideră gestul său unul profund umanitar, care îi poate ajuta şi ghida pe mulţi în tăvălugul evenimentelor traumatice care pot apărea la un moment dat.

Iar Sinéad O'Connor rezonează, fiind la rândul său, un om care a trecut prin multe greutăţi.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg