Legătura specială dintre Bianca Brad și Casa Regală română

4 decembrie, 2023

Fostul manechin este prezent tot mai des la evenimentele Familiei Regale, anul acesta numărându-se și printre cei medaliați de Majestatea Sa Margareta.

Bianca Brad, alături de Principesa Sofia, Principele Radu și Majestatea Sa Margareta. FOTO:Instagram
Bianca Brad, alături de Principesa Sofia, Principele Radu și Majestatea Sa Margareta. FOTO:Instagram

După o carieră îndelungată în prim-planul vieții publice, Bianca Brad pare să-și fi găsit un nou rol în care să strălucească, acela de colaboratoare a Casei Regale. Nu o dată, Bianca Brad, cu delicatețea și distincția cu care ne-a obișnuit, s-a aflat în preajma Majestății Sale Margareta și a Alteței Sale Regale Principele Radu, ca prezentatoare a unor evenimente la care s-au oferit distincții regale. 

De altfel, chiar și fostul manechin păstrează acasă cu mândrie Medalia Custodele Coroanei Române, primită toamna aceasta, în octombrie, de la Majestatea Sa Margareta în cadrul unei ceremonii organizate la Castelul Peleș.

Iar cel mai recent am avut ocazia s-o revedem la Palatul Regal, la serata dedicată Curajului Civic, când Casa Regală a onorat personalități precum scriitorul Andrei Pleșu, ambasadoarea Simona Miculescu, regizorul Tudor Giurgiu ori jurnaliști precum Adelin Petrișor (TVR), Bianca Iacob (Antena 1) și Paula Herlo, Cristian Leonte, Rareș NăstaseAlex Dima și Cosmin Savu (echipa „România, te iubesc”, Pro TV).

„Am avut marea onoare de a prezenta, și în acest an, ceremonia de recunoaștere onorifică a Curajului Civic şi a Civismului, ajunsă la cea de a doua ediție - eveniment inițiat și organizat de doamna Cătălina Rousseau. Seara a fost dedicată acelor persoane care au demonstrat curaj civic prin realizarea și ducerea la bun sfârșit a meseriei pe care o practică. Evenimentul a adus, în același timp, recunoașterea unor organizații-lider din România și din Republica Moldova, care inspiră respectul societății prin implicarea lor neobosită în binele comunității”, spune Bianca Brad. „Am avut emoții mai mari decât la ediția anterioară, desigur datorită personalităților remarcabile care au participat, dar mai ales pentru că în luna octombrie, și activitatea mea a fost recunoscută și apreciată, oferindu-mi-se Medalia Custodele Coroanei Române!”, a mai spus aceasta. „Am întâlnit și reîntâlnit oameni deosebiți, pe care îi admir și îi preţuiesc, de ale căror activități puse în slujba oamenilor, am fost... sunt impresionată! Despre astfel de Oameni ar trebui să fie mai multe emisiuni TV, pentru că având și acționând după un sistem de valori înalte, expunerea lor în fața publicului larg ar fi un exemplu bun, inspirațional pentru generațiile tinere și nu numai”, crede Bianca Brad, care este ea însăși un model inspirațional pentru multe femei.

FOTO: Instagram, Daniel Angelescu/Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg