Legătura specială dintre Bianca Brad și Casa Regală română

4 decembrie, 2023

Fostul manechin este prezent tot mai des la evenimentele Familiei Regale, anul acesta numărându-se și printre cei medaliați de Majestatea Sa Margareta.

Bianca Brad, alături de Principesa Sofia, Principele Radu și Majestatea Sa Margareta. FOTO:Instagram
Bianca Brad, alături de Principesa Sofia, Principele Radu și Majestatea Sa Margareta. FOTO:Instagram

După o carieră îndelungată în prim-planul vieții publice, Bianca Brad pare să-și fi găsit un nou rol în care să strălucească, acela de colaboratoare a Casei Regale. Nu o dată, Bianca Brad, cu delicatețea și distincția cu care ne-a obișnuit, s-a aflat în preajma Majestății Sale Margareta și a Alteței Sale Regale Principele Radu, ca prezentatoare a unor evenimente la care s-au oferit distincții regale. 

De altfel, chiar și fostul manechin păstrează acasă cu mândrie Medalia Custodele Coroanei Române, primită toamna aceasta, în octombrie, de la Majestatea Sa Margareta în cadrul unei ceremonii organizate la Castelul Peleș.

Iar cel mai recent am avut ocazia s-o revedem la Palatul Regal, la serata dedicată Curajului Civic, când Casa Regală a onorat personalități precum scriitorul Andrei Pleșu, ambasadoarea Simona Miculescu, regizorul Tudor Giurgiu ori jurnaliști precum Adelin Petrișor (TVR), Bianca Iacob (Antena 1) și Paula Herlo, Cristian Leonte, Rareș NăstaseAlex Dima și Cosmin Savu (echipa „România, te iubesc”, Pro TV).

„Am avut marea onoare de a prezenta, și în acest an, ceremonia de recunoaștere onorifică a Curajului Civic şi a Civismului, ajunsă la cea de a doua ediție - eveniment inițiat și organizat de doamna Cătălina Rousseau. Seara a fost dedicată acelor persoane care au demonstrat curaj civic prin realizarea și ducerea la bun sfârșit a meseriei pe care o practică. Evenimentul a adus, în același timp, recunoașterea unor organizații-lider din România și din Republica Moldova, care inspiră respectul societății prin implicarea lor neobosită în binele comunității”, spune Bianca Brad. „Am avut emoții mai mari decât la ediția anterioară, desigur datorită personalităților remarcabile care au participat, dar mai ales pentru că în luna octombrie, și activitatea mea a fost recunoscută și apreciată, oferindu-mi-se Medalia Custodele Coroanei Române!”, a mai spus aceasta. „Am întâlnit și reîntâlnit oameni deosebiți, pe care îi admir și îi preţuiesc, de ale căror activități puse în slujba oamenilor, am fost... sunt impresionată! Despre astfel de Oameni ar trebui să fie mai multe emisiuni TV, pentru că având și acționând după un sistem de valori înalte, expunerea lor în fața publicului larg ar fi un exemplu bun, inspirațional pentru generațiile tinere și nu numai”, crede Bianca Brad, care este ea însăși un model inspirațional pentru multe femei.

FOTO: Instagram, Daniel Angelescu/Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg