Legenda italiană a modei, Carla Fendi, a murit

20 iunie, 2017
Opening Ceremony and Baaria Red Carpet: 66th Venice Film Festival jpeg

Carla a fost una dintre cele cinci surori care au transformat numele Fendi într-un puternic brand pe piaţa creaţiilor de lux din piele

ROMA  - 29 noiembrie 2014: Carla, Paola, Franca şi Anna

image

Avea 79 de ani şi trăia la Roma. Casa Fendi a anunţat cu profundă durere pierderea Carlei."Nu a încetat niciodată să contribuie cu aceeaşi pasiune la succesul companiei, care era în continuare raţiunea ei de a fi. De la primele recunoaşteri internaţionale obţinute de brand, Carla a fost pentru noi toţi o sursă de inspiraţie şi un exemplu de dedicare, frumuseţe şi sensibilitate"

Surorile Fendi - Carla, Paola, Anna, Franca şi Alda - au deschis primul magazin Fendi în centrul istoric al Romei în 1964. În fapt, aceasta era o continuare, nu un început - al unui business de familie, părinţii lor, Adele şi Edoardo, punând bazeşe afacerii în 1925. În 1965, Carla îl angaja pe nimeni altul decât tânărul designer Karl Lagerfeld, care le-a ajutat să urce brandul pe culmile succesului. Dintre cele cinci surori, Carla a fost mereu imaginea firmei, ocupându-se de tot ce a însemnat PR-ul Fendi. Mai mul, ei i se datorează şi succesul din America al brandului. Carla a rămas preşedinte onorific al casei Fendi chiar şi după ce au vândut compania către conglomeratul LVMH în 1999.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg