Leit Superman: cum arată băiatul regretatului actor Christopher Reeve?

29 ianuarie, 2015
will reeve 451247555 jpeg

Cel mai tânăr dintre copiii regretatului “Clark Kent”, aka Superman, tocmai ce şi-a văzut visul împlinit, recent, după ce a devenit membru al echipei jurnalistice ESPN SportsCenter. La doar 22 de ani, copia fidelă a lui Christopher Reeve va realiza “reportaje speciale”

Cel mai tânăr dintre copiii regretatului “Clark Kent”, aka Superman, tocmai ce şi-a văzut visul împlinit, recent, după ce a devenit membru al echipei jurnalistice ESPN SportsCenter. La doar 22 de ani, copia fidelă a lui Christopher Reeve va realiza “reportaje speciale” cu tentă umoristică, alături de comediantul Reese Waters şi expertul în social media, Sarina Morales, pentru a atrage şi generaţia de tineri actuală (generaţia Y, millennials)

image

Dacă vă întrebaţi ce a făcut în viaţa sa fiul lui Superman – de fapt, mezinul, având în vedere că actorul, decedat în 2004, mai are doi copii din altă relaţie, Matthew şi Alexandra – şi dacă i-a urmat cariera, aflaţi că Will, care seamănă izbitor cu chipeşul său tată, a absolvit Middlebury College, a avut câteva internshipuri la ABC şi Good Morning America – şi câteva reportaje pentru ESPN, fiind tot mai pasionat de jurnalism şi de sport. “Tata şi cu mine am avut o legătură foarte puternică şi am împărtăşit aceeaşi pasiune pentru sport”, a spus chiar tânărul de 22 de ani.

image

Tatăl său celebru, care l-a jucat pe Superman din 1978 până în 2003 şi a rămas un nume iconic în cinematografia hollywoodiană, a suferit 9 ani de paralizie, din 1995, când a suferit o căzătură gravă în timpul călăriei. A fost nevoit să respire printr-un ventilator special şi a stat în scaun de rotile tot restul vieţii, murind în 2004 din cauza unui infarct subit, în timpul regizării filmului “Everyone’s Hero”.

Will Reeve este singurul fiul al actorului cu Dana Morosini cu care Christopher s-a însurat în aprilie 1992. Ceilalţi copii ai starului, Matthew şi Alexandra, sunt concepuţi cu Gae Exton. Cu Dana, actorul a înfiinţat şi o fundaţie caritabilă dedicată celor afectaţi de paralizie.

image

Aici, în 2002, când Christopher s-a fotografiat alături de Ron Meyer, Kim Cattrall, Barbara Walters, Catherine Zeta Jones, Daryl Mitchell şi Robin Williams, bunul său prieten

image

FOTO GETTY, WENNRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg