Lena Papadopolou revine în România în luna februarie. Ce concerte va susţine aceasta şi unde?

30 ianuarie, 2020
4 lena 3 jpg jpeg

Artista care a adus o parte din Grecia anul trecut în Berăria H se întoarce pe 14 februarie pentru a concerta de Ziua Îndrăgostiţilor în Oraşul cu chef de viaţă

Cunoscută pentru farmecul şi talentul ei incredibil, Lena Papadopolou este una dintre cele mai apreciate artiste din Grecia şi Balcani. În cei peste 10 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, artista din Salonic a dat lumii super hit-uri ca "Thelo Trella", "Kathe Nihta", "Apagoreumeni agapi" şi multe altele . Eenergia cu care artista urcă pe scenă şi talentul muzical i-au adus Lenei mii de fani din toată Europa astfel bucurându-se de un succes la nivel internaţional.

Anul trecut, Lena Papadopolou a concertat pentru prima dată în România pe scena Berariei H unde a adunat mai bine de 1500 de spectatori care au dansat pe ritmurile muzicii greceşti până dimineaţă. Artista a făcut un show de neuitat care a reuşit să ţină publicul în picioare de la primele acorduri până la ultimele.

Datorită succesului în urma evenimentului din 2019, la cererea publicului,  Lena se întoarce în România pentru un show de senzaţie care va avea loc pe scena Teatrului de Vară “Radu Beligan” din Bacău. În data de 13 februarie, ajunul Zilei Îndrăgostiţilor, "The Sweetheart of Greece" va aduna mai bine de 1000 de spectatori dornici de distracţie şi voie bună.

Surpriza pe care Lena Papadopoulou a pregatit-o pentru fanii ei din România este reprezentată de concertul pe care îl va susţine şi pentru bucureştenii care o îndrăgesc şi îi fredonează melodiile. Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, artista a pregătit un spectacol complet care va avea loc pe scena Berăriei H - "The Sweetheart of Greece". Biletele poti fi achiziţionate de aici: https://www.yellowtickets.ro/bilete/lena-papadopoulou-the-sweetheart-of-greece-valentines-dayRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg