Leo DiCaprio, la nuntă de peste 12 milioane de dolari, în Sardinia. A adunat starurile de la Hollywood

31 mai, 2023

De la Cannes, Leo DiCaprio, la fel ca multe alte staruri, a rămas în Europa și nu a ratat nunta bunului său prieten Joe Nahmad, un celebru miliardar care s-a însurat în Sardinia cu aleasa inimii lui, modelul Madison Headrick.

Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg

Nuntă în stil italian! Marile staruri de la Hollywood s-au distrat în Sardinia, la evenimentul spectaculos care a costat peste 12 milioane de Euro, scrie PageSix.

Leonardo DiCaprio, Tom Brady, Serena și Venus Williams, diverși actori și influenceri din New York și Miami au participat la nunta miliardarului moștenitor Joe Nahmad și a modelului Madison Headrick din acest weekend. Magnatul cu preocupări în lumea artei este bun prieten cu starul din ”Titanic”.

Nahmad și Headrick s-au căsătorit în Costa Smeralda din Sardinia și-au beneficiat de o ceremonie fastuoasă, care a costat 12 milioane de euro (aproximativ 12,9 milioane de dolari), potrivit presei mondene italiene.

Petrecerea s-a ținut la luxosul Hotel ”Cala di Volpe”, unde o cameră costă pe noapte 3.409 de euro (3.924 USD), potrivit site-ului lor.

Așadar, fast, stil, opulență, așa cum îi șade bine unui miliardar.

Acesta este hotelul de lux unde starurile au petrecut, o locație splendidă, cu parfumul Italiei, o destinație de top a îndrăgostiților.

Mireasa Madison Headrick este fotomodel și femeie de afaceri, are deja propria sa linie de produse destinate îngrijirii pielii.

Serena Williams, fosta tenismenă, a postat pe contul său o imagine de la petrecere, unde o vedem cu o sarcină evidentă, căci sportiva așteaptă al doilea copil.

Leo DiCaprio s-a distrat copios, paparazzii surprinzându-l în timp ce flirta cu o blondă. Actorul părea că se simte foarte bine, fuma și zâmbea în continuu.

Starul este un cunoscut playboy, care adoră tinerelele, căci nu obișnuiește să lege relații cu femei trecute de 25 de ani, pentru el este un prag important de vârstă.

La opulenta nuntă au mai fost văzuți Tom Brady, recent divorțat de Gisele Bundchen, fotomodelul Irina Shayk, magnații  David Grutman și Simon de Pury.

Mirele face parte din una dintre cele mai puternice familii cunoscute în lumea artei. Este fiul comerciantului de artă plastică David Nahmad și nepotul dealerilor Ezra și Joseph Nahmad.

Ei dețin opere de artă blue chip de Matisse și Monet și au cea mai mare colecție de Picasso în afara de cea deținută de artist, care valorează doar ea singură un miliard de dolari. Se pare că dețin peste 4.500 de lucrări depozitate într-o clădire de 15.000 mp din Elveția.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg