Leo DiCaprio, la nuntă de peste 12 milioane de dolari, în Sardinia. A adunat starurile de la Hollywood

31 mai, 2023

De la Cannes, Leo DiCaprio, la fel ca multe alte staruri, a rămas în Europa și nu a ratat nunta bunului său prieten Joe Nahmad, un celebru miliardar care s-a însurat în Sardinia cu aleasa inimii lui, modelul Madison Headrick.

Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg

Nuntă în stil italian! Marile staruri de la Hollywood s-au distrat în Sardinia, la evenimentul spectaculos care a costat peste 12 milioane de Euro, scrie PageSix.

Leonardo DiCaprio, Tom Brady, Serena și Venus Williams, diverși actori și influenceri din New York și Miami au participat la nunta miliardarului moștenitor Joe Nahmad și a modelului Madison Headrick din acest weekend. Magnatul cu preocupări în lumea artei este bun prieten cu starul din ”Titanic”.

Nahmad și Headrick s-au căsătorit în Costa Smeralda din Sardinia și-au beneficiat de o ceremonie fastuoasă, care a costat 12 milioane de euro (aproximativ 12,9 milioane de dolari), potrivit presei mondene italiene.

Petrecerea s-a ținut la luxosul Hotel ”Cala di Volpe”, unde o cameră costă pe noapte 3.409 de euro (3.924 USD), potrivit site-ului lor.

Așadar, fast, stil, opulență, așa cum îi șade bine unui miliardar.

Acesta este hotelul de lux unde starurile au petrecut, o locație splendidă, cu parfumul Italiei, o destinație de top a îndrăgostiților.

Mireasa Madison Headrick este fotomodel și femeie de afaceri, are deja propria sa linie de produse destinate îngrijirii pielii.

Serena Williams, fosta tenismenă, a postat pe contul său o imagine de la petrecere, unde o vedem cu o sarcină evidentă, căci sportiva așteaptă al doilea copil.

Leo DiCaprio s-a distrat copios, paparazzii surprinzându-l în timp ce flirta cu o blondă. Actorul părea că se simte foarte bine, fuma și zâmbea în continuu.

Starul este un cunoscut playboy, care adoră tinerelele, căci nu obișnuiește să lege relații cu femei trecute de 25 de ani, pentru el este un prag important de vârstă.

La opulenta nuntă au mai fost văzuți Tom Brady, recent divorțat de Gisele Bundchen, fotomodelul Irina Shayk, magnații  David Grutman și Simon de Pury.

Mirele face parte din una dintre cele mai puternice familii cunoscute în lumea artei. Este fiul comerciantului de artă plastică David Nahmad și nepotul dealerilor Ezra și Joseph Nahmad.

Ei dețin opere de artă blue chip de Matisse și Monet și au cea mai mare colecție de Picasso în afara de cea deținută de artist, care valorează doar ea singură un miliard de dolari. Se pare că dețin peste 4.500 de lucrări depozitate într-o clădire de 15.000 mp din Elveția.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg