Leo Iorga, internat de urgenţă. Cu ce afecţiune se luptă din nou artistul

24 octombrie, 2019
1 leo jpg jpeg

Leo Iorga trece din nou printr-o situa┼úie dificil─â. Artistul a fost internat de urgen┼ú─â dup─â ce medicii au depistat c─â are din nou probleme cu singurul pl─âm├ón pe care ├«l mai are. 

"Leo este la spital, starea lui este stabil─â. Se pare c─â pneumonia f─âcut─â ├«n august a reaparut. Echipa medical─â este profesionist─â ┼či se ocup─â de Leo cu mult─â aten┼úie'', a fost mesajul postat de un apropiat al artistului.

Fiul muzicianului ┼či-a ar─âtat dezam─âgirea dup─â ce a fost nevoit s─â a┼čtepte timp 40 de minute salvarea care urma s─â ├«i duc─â tat─âl la spital. "A┼čtept─âm ambulan┼úa de 40 de min; nu zic c─â tata o fi mai special prin prisma faptului c─â e artist, doar c─â boala ┼či contextul ├«n care se afla momentan necesit─â o urgentare, are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu ma┼čina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen ├«n ma┼čin─â). Tata are cancer, un singur pl─âm├ón ┼či multe opera┼úii la activ ... de vreo 8 ani jumate ├Äl pute┼úi ajuta pe Leo cu ganduri pozitive ┼či rugandu-v─â pentru s─ân─âtatea lui. V─â mul┼úumim pentru ├«n┼úelegere. Doamne ajut─â!", a scris unul dintre prietenii artistului pe un cont de socializare.

Leo Iorga a trecut ├«n luna august, ├«n Germania, ┼či printr-o interven┼úie la picior. "Opera┼úia la piciorul st├óng al lui Leo a decurs bine, acum el se afl─â ├«n perioada de recuperare medical─â. S─â ┼čti┼úi c─â cite┼čte tot ce scrie┼úi pe aceast─â pagin─â, ┼čtie c─â ├«l iubi┼úi. Ascult─â ┼či respect─â sfatul medicilor, suport─â cu mult curaj, cu r─âbdare ┼či cu speran┼ú─â tratamentul care ├«i e administrat. ├Ä┼či dore┼čte s─â revin─â pe scen─â, ├«n fa┼úa publicului care ├«l iube┼čte ┼či pe care ├«l iube┼čte'', spuneau atunci apropia┼úii.